Μάχη Ηρακλειδέων με νικητή αυτόν της Λάρισας!

Τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησαν να βγάζουν οι Σπύρος Μούτσιος και Βαγγέλης Μπιρσίμης στο δεύτερο φιλικό γι’ αυτούς και την ομάδα τους, με τον Ηρακλή της Λάρισας να είναι ο νικητής με 2 – 1 σε ένα παιχνίδι όπου τα αποτέλεσμα σίγουρα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ο Ηρακλής της Χάλκης είχε την υπεροχή των κινήσεων στο πρώτο μέρος δίχως να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε γκολ, κάτι που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής της Λάρισας όπου προηγήθηκε με 2 – 0 όντας καλύτερος στο γήπεδο με τον Τζατζάκη να μειώνει σε 2 – 1 για την ομάδα της Χάλκης.

Το Φιλμ του Αγώνα

10′ Ο Ζαφειρίου με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σαίχ και εν συνεχεία από κοντά ο Φακίτσας με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του νεαρού κίπερ της Χάλκης.

11′ Ο Τζατζάκης κέρδισε τις κόντρες, έσπασε στον Κουσιώρα με τον τελευταίο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Μπακαρό να εκτινάσσεται στην δεξία του γωνιά και να απομακρύνει.

17′ Ο Καφφές έβγαλε από πλάγια θέση τον Κουσιώρα απέναντι από τον Μπακαρό με το γύρισμα του όμως να μην βρίσκει κανέναν να την σπρώξει στα δίχτυα.

47′ 1 – 0 Ο Ζησάκης σέντραρε από αριστερά με τον Βεργή να κάνει από κοντά την προβολή στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στην κλειστή γωνία του Αθανασόπουλου ανοίγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το σκορ.

50′ Ο Παζώλης πέρασε τον Μαγαζιώτη, έσπασε στον Τζατζάκη ο οποίος σε κενή εστά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ηρακλή.

55′ Ο Βεργής πλαγιοκόπησε από δεξιά έσπασε στο πέναλτι με τον Φουντά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Χάλκης.

59′ 2 – 0 Ο Μπέης συνεργάστηκε ωραία με τον με τον Βεργή με τον πρώτο να βγαίνει απέναντι από τον Αθανασόπουλο από όπου και πλάσαρε σωστά.

72′ 2 – 1 Ο Παζώλης με όμορφη κάθετη πάσα στον κενό χώρο έβγαλε τον Τζατζάκη απέναντι από τον Μαγαζιώτη, ο οποίος καθυστέρησε να βγει, με αποτέλεσμα ο “άνθρωπος γκολ” να μειώσει σε 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Μπακαρός, Νεράτζης, Μούτσιος, Κουτούμπας, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Φακίτσας, Φιλίππου, Λαγκούρας, Ζαφειρίου, Γκόλιας.

Έπαιξαν και οι: Μαγαζιώτης, Θεοδώρου, Μπέης, Ζησάκης, Φούντας, Βεργής.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Σαίχ, Τσιλιάκος Αγγ., Κουσιώρας Ν., Κουσιώρας Κ., Παπαδημητρίου Χρ., Θυμάκης, Καφφές, Παζώλης, Τζατζάκης, Τσιαμαντάς.

Έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Μπακαλούλης, Βογιατζής Χρ., Αχμάτι, Τζεμολάρι.