Μένει και με… Πέγκυ ο «DPG» του Μακρυχωρίου!

Στο Προεδρικό θώκο του Αετού Μακρυχωρίου θα παραμείνει τελικά ο «DPG» του Μακρυχωρίου, Κώστας Τουρλακόπουλος.

Μετά τη παραίτηση, ήρθε η ανάκληση της παραίτησης. Ο λόγος της παραίτησης ήταν η μη πραγματοποίηση της συναυλίας της Πέγκυ Ζήνα.

Το σωματείο με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό το εξής:

«Μετά τη νέα συνάντηση μου με τους εκπροσώπους του Δήμου Τεμπών και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις όσον αφορά την αναβολή της συναυλίας για υγειονομικούς λόγους της ομάδας μας με την Πέγκυ Ζήνα και επειδή η αγάπη μου για τον Αετό Μακρυχωρίου είναι υπερβολικά μεγάλη, θα συνεχίσω ως πρόεδρος και τη νέα χρονιά στη Γ΄Εθνική με όλες μου τις δυνάμεις.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Τεμπών για την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα, τους άμεσους συνεργάτες μου, τους τοπικούς επιχειρηματίες που με τις εγγυήσεις τους η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να πετάξει και τη νέα χρονιά ακόμη ψηλότερα…».

Και όλα αυτά, αφού έγιναν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τη Δημοτική αρχή της περιοχής προς το σωματείο, μεταφέροντας την εκδήλωση προς τα τέλη του Αυγούστου. Μια συναυλία η οποία κακώς είχε αρχικά ακυρωθεί, μιας και συναυλίες σε όλη τη χώρα υλοποιούνται κανονικά.

Όπως και να έχει, τέλος καλά… όλα καλά και έτσι ο «DPG» του Μακρυχωρίου, Κώστας Τουρλακόπουλος, θα συνεχίσει κανονικά στη προεδρία του Αετού, τη στιγμή όπου επιχειρηματίες της περιοχής ήταν έτοιμοι για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του ΑΦΜ του συλλόγου, με σκοπό ο Δήμος Τεμπών να έχει εκπρόσωπο στις Εθνικές κατηγορίες τη νέα σεζόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...