Μέρκελ σου ερχόμαστε!!!!!!

Οι τίτλοι για τούτο εδώ το άρθρο θα μπορούσαν να ήταν χιλιάδες!

Εμείς όμως επιλέξαμε την φίλη μας Άνκελ Μέρκελ, που είναι η αιτία και ο λόγος που τα τελευταία δύο χρόνια σαν Έλληνα μου έχει κόψει τους 3 καφέδες της ημέρας, το καθημερινό ξενύχτι κλπ, κλπ, κλπ…

Αυτός όμως ο ίδιος ο Έλληνας, το γκρέμισε, και έμαθε στην Βαρσοβία πως γλεντάν του Ρώσους και τώρα έρχεται η σειρά της Γερμανίας!

Η Ελλάδα με μια γκολάρα του Γιώργου Καραγκούνη στο 45′ + 2′ κέρδισε την Ρωσία με 1 – 0 και πέρασε αυτήν αντί των Ρώσων στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πέραν του γκολ, η Ελλάδα έχασε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι με μεγαλύτερης αυτή του Τζαβέλλα, στο φάουλ του οποίου η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκαριών του Μαλαφέεβ!

Οι Συνθέσεις

Ελλάδα (Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Κυρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης (67′ Μάκος), Μανιάτης, Σαλπιγγίδης (83′ Νίνης), Σαμαράς, Γκέκας (64′ Χολέμπας).

Ρωσία (Άντβοκαατ): Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ (81′ Ιζμαίλοβ), Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Ντενίσοβ, Γκλουσακόβ (72′ Πογκρεμπνιάκ), Σιρόκοβ, Ντζαγκόεβ, Αρσάβιν, Κερζακόβ (46′ Παβλιουτσένκο).