Μέτρησε νίκη με την επιστροφή της στη φυσική της έδρα…

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να μη βοηθούσε σε καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο η Αστραπή Νέας Πολιτείας με την επιστροφή της στη φυσική της έδρα, πανηγύρισε την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στα Βούναινα.

Πολλά ήταν τα θετικά στην 22η αγωνιστική για τους «πορτοκαλί» του Γιώργου Καφφέ, καθώς επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, όπου αναρριχήθηκαν και στη 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Η Αστραπή Ν. Πολιτείας με το γκολ του Βασίλη Φούντα και τη κατάκτηση των τριών βαθμών, πήρε μία πολύ σημαντική νίκη σε ακόμη ένα ντέρμπι μέσα στο πρωτάθλημα και έφθασε τους σαράντα τέσσερις βαθμούς.

Η τελευταία νίκη για το συγκρότημα της Νέας Πολιτείας στη φυσική του έδρα ήταν στις 25 του Γενάρη απέναντι στη Βαμβακού με σκορ 2 – 0.

Όλα καλά για τους «πορτοκαλί» του Γιώργου Καφφέ που διανύουν μία πολύ καλή περίοδο, όμως μεγάλο κρίμα για το γήπεδο της Νέας Πολιτείας με τον αγωνιστικό χώρο να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και το μόνο που κάνει είναι να εμποδίζει τη προσπάθεια όλων που αγωνίζονται συν φυσικά της ομάδας της Ομόνοιας που μετρά την ίδια έδρα…