Μήνυμα τίτλου προς πάσα κατεύθυνση το Κιλελέρ!

Εντυπωσιακή η Α.Ε. Κιλελέρ που διέλυσε τους Αμπελοκήπους με 8 – 1 στο δρόμο της για την κατάκτηση του πρωαθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Πέντε τέρματα ο αρχισκόρερ του Κιλελέρ, Αλέξης Τζατζάκης, δύο ο Κώστας Κουσιώρας.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Κώστα Κουσιώρα στο 3ο μόλις λεπτό, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 22′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Από εκεί και έπειτα τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Τζατζάκης. Αρχικά στο 38′ με πέναλτι έκανε το 3 – 0 για το συγκρότημα του Δημήτρη Δανιλούλη.

Κάπου εκεί η Λαρισινή ομάδα με τον Χρήστο Λένα μείωσε προσωρινά σε 3 – 1, με τον Τζατζάκη στην επανάληψη να αυξάνει τη διαφορά των δύο ομάδων στον φωτεινό… πίνακα του σκορ, με τέρματα που πέτυχε στο 61′, 75′, 81′ και 88′, ενώ στο 66′ ο Κασσιός είχε βρει και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Παλάσκας, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Βράκας (62′ Κολοβός), Παπαδημητρίου (70′ Μπαλάς), Κουσιώρας (79′ Γκέμας), Γαγάρας (62′ Κασιός), Τζατζάκης, Φαρμάκας.

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Μπονόμι, Βεργής, Καραγιάννης, Δούκας, Χιούσα Μπλ. (46′ Νταρής), Μάτα, Κοτολόσης (70′ Σούτσι), Μπεκιάρης, Αλιάι, Παζάρας, Λένας.

Διαιτητικλη Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Κοτούμπας, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...