Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε με δάκρυα το τέλος της καριέρας του

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην τελετή που διοργάνωσε προς τιμήν του η Μίλαν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο. Μπαίνει τέλος σε μία μεγαλειώδη καριέρα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν μπόρεσε στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στη Βερόνα στο “Σαν Σίρο”. Ωστόσο, είχε την τιμητική του μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τη Μίλαν να του λέει αντίο διοργανώνοντας τελετή προς τιμή του.

Ο 41χρονος Σουηδός, με δάκρυα στα μάτια, με την συγκίνηση να είναι διάχυτη και τις στιγμές συγκλονιστικές ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια. Έτσι έβαλε τον επίλογο σε μία μεγαλειώδη καριέρα.


“Με υποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκαλιές με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, θα είμαι Μιλανίστα για όλη τη ζωή μου, Έφτασε η στιγμή να πω ciao στο ποδόσφαιρο, όχι σε εσάς” δήλωσε συγκεκριμένα.

“Δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά εντάξει. Τόσες πολλές αναμνήσεις. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Μιλάνο, μου δώσατε χαρά, την δεύτερη αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους όσους με νοιάζονται και βρίσκονται κοντά μου”Πηγή: Sport24.gr