Μίλησαν πριν τους αγώνες Κυπέλλου…

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Λάζαρος Λαζαρίδης.

Στον Σούπερ Σπορ FM Λάρισας 90.1 και την βραδινή εκπομπή του Δημήτρη Πετρωτού, «Απελπιστικά Άουτ», μίλησαν οι 4 από τους 8 προπονητές της αυριανής ημέρας Κυπέλλου, του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Πιο συγκεκριμένα, μικρόφωνο «πήραν» οι τεχνικοί ηγέτες των αναμετρήσεων, Ομόνοια – Δόξα Αργυροπουλίου και Δήμητρα Γιάννουλης – Δωτιέας Αγιάς.

Πιο αναλυτικά δήλωσαν:

Γιώργος Τζαφέρης (Δόξα Αργυροπουλίου):

«Στο αυριανό ματς πρέπει να κερδίσουμε. Οι δύο θεσμοί, κύπελλο και πρωτάθλημα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η ομάδα της Ομόνοιας δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς για να έφτασε μέχρι εδώ σημαίνει πως κάποιο συγκεκριμένο σύστημα παιχνιδιού θα ακολουθεί. Στο πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά και το κύπελλο είναι μια έξτρα πρόκληση για εμάς. Πάντα το κύπελλο αποτελεί στόχο για οποιαδήποτε ομάδα, οπότε και για εμάς. Κάποιο σοβαρά πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουμε, αλλά κυρίως έχουμε πρόβλημα με τις δουλειές ορισμένων παιδιών».

Λάζαρος Λαζαρίδης (Ομόνοια):

«Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Δεν θεωρώ πως είμαστε η έκπληξη του θεσμού καθώς μέχρι στιγμής είχαμε την ιδανικότερη κλήρωση σε όλες τις φάσεις του θεσμού. Είμαστε μια παρέα. Αυτό είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά στην ομάδα της Ομόνοιας. Παρόλο την διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, πιστεύω πως αύριο θα κοντράρουμε στα ίσα το Αργυροπούλι. Δεν πρόκειται να κλειστούμε πίσω και να περιμένουμε την Δόξα. Θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Θα παίξουμε για να χαρούμε το παιχνίδι. Για μας το κύπελλο δεν αποτελεί στόχο, όπως και το πρωτάθλημα. Ο στόχος της Ομόνοιας είναι η διασκέδαση του παιχνιδιού».

Ο προπονητής της Δήμητρας Γιάννουλης, Γιάννης Μιχαλές.

Γιάννης Μιχαλές (Δήμητρα Γιάννουλης):

«Σεβόμαστε την ομάδα της Αγιάς. Ίσως αυτήν την στιγμή να είναι και η καλύτερη ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Εμείς έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Δεδομένου ότι έχουμε μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα, πλέον στοχεύουμε στο κύπελλο και γιατί όχι και την συμμετοχή μας στον τελικό του Αλκαζάρ. Όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα για την αυριανή αναμέτρηση και όλοι τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γιάννης Μπουρνάκας (Δωτιέας Αγιάς):

«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Παρόλα αυτά σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να ξεκουράσουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές μα, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Σίγουρα και μας ενδιαφέρει ο θεσμός, και θα παλέψουμε γι αυτόν μέχρι τέλους, όπως άλλωστε και για το πρωτάθλημα».

* Για να δείτε το πρόγραμμα των Αυριανών αγώνων πατήστε κλικ εδώ.