«Μίλησε» ο Μπάμης για τον Ηρακλή!

Χάρις σε τέρμα του Λευτέρη Μπάμη στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε της Νεάπολης με σκορ 1 – 0 στο “τοπικό” ντέρμπι της Νεάπολης Λάρισας για την 27η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη έφθασε τους 67 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιάννη Μπαλοδήμου έμεινε στους 38 βαθμούς ύστερα και από αυτή την αγωνιστική, με τους “Ναπολιτάνους” να νιώθουν την ανάσα της ουράς του… υποβιβασμού.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και τον αγώνα στη Νεάπολη σημείωσε ο Λευτέρης Μπάμης με κοντινή προβολή ύστερα από άσχημο διώξιμο της μπάλας των αμυντικών της Νεάπολης μέσα στη περιοχή.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι απώλεσαν ευκαιρίες με τους Καρανικολό και Χαρούλη για να σημειώσουν τέρμα, ενώ για τους τυπικά φιλοξενούμενους οι Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης και Αποστόλου έχασαν ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Νεάπολη (Γιάννης Μπαλοδήμος): Παναγιωτόπουλος, Μανδραβέλης, Κοσμάς, Ζάρρας, Καρανικολός, Μπουχλαριώτης, Μπέης, Καλόγηρος (60′ Μπαλής), Μανώλης, Χαρούλης, Αβραμούλης (25′ λ.τ. Κατσαμάκας).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Μολάς, Λιάνος, Γκιουρσάνης (70′ Φώτος), Σπανός (80′ Σουλτούκης), Ζαφειρίου (85′ Μιφτάκου), Αποστόλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Γεωργίου, Σπανούλης.