Μίντλετον, Χάρις, Τόμπσον: Τα τεράστια συμβόλαια τους φτάνουν Ουέστμπρουκ και Κάρι! (pic)

Ο Κρις Μίντλετον υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ύψους 178 εκατομμυρίων δολαρίων, έγραψε ιστορία ως επιλογή δεύτερου γύρου και μαζί με τους Τόμπσον και Χάρις μπήκαν σε ένα κλειστόν κλαμπ… πλουσίων.

Ο Κρις Μίντλετον συμφώνησε με τους Μπακς για επέκταση της συνεργασίας τους και τα χρήματα που θα πάρει είναι πάρα πολλά. Ο παίκτης συμφώνησε να παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι για τα επόμενα 5 χρόνια με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 178 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι σήμερα μόνο ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (5 χρόνια/ 206.8 εκατ. δολάρια) και ο Στεφ Κάρι (5 χρόνια/201.2 εακτ. δολάρια) είχαν καταφέρει να πάρουν παραπάνω, αλλά αυτή την πρώτη τρελή ημέρα των ανταλλαγών του 2019 μπήκαν και άλλοι σε αυτό το κλειστό κλαμπ. Τόμπσον  (5 χρόνια/190 εκατ. δολάρια) και Χάρις  (5 χρόνια/180 εκατ. δολάρια) με τις συμφωνίες τους έγραψαν και αυτοί ιστορία και πλέον έχουμε μια νέα… πλούσια πεντάδα.

Ο Κρις Μίντλετον πάντως ήταν η 39η επιλογή στο ντραφτ του 2012 και με το συμβόλαιο του έγινε ο πιο πλούσιος παίκτης, που ήταν επιλογή 2ου γύρου, στην ιστορία του ΝΒΑ.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...