Μαγευτική χρονιά για τη Δήμητρα Γιάννουλης που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη!

Ο στόχος επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Δήμητρα Γιάννουλης, καθώς επέστρεψε στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία ως πρωταθλήτρια από τον 1ο όμιλο της Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας.

Μπορεί η χρονιά να μη τελείωσε με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων και τα παιχνίδια που θα έπρεπε να γίνουν, όμως η Δήμητρα Γιάννουλης είχε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο έχοντας διαφορά εννέα βαθμών από τον δεύτερο Όλυμπο Γόννων κι ενώ έμεναν οκτώ αγωνιστικές.

Ακόμη, τη Δήμητρα Γιάννουλης χώριζαν δέκα πέντε βαθμούς από τον τρίτο στη βαθμολογία, Κεραυνό Δένδρων κι αυτό αποτελούσε σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει και της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

Η διοίκηση σε συνδυασμό με το τεχνικό «δίδυμο» Νίκο Χρόνη – Θανάση Δουζένη είχαν το δικό τους πλάνο που τους δικαίωσε σε ιδανικό βαθμό, με το εντυπωσιακό ότι τον Γενάρη η ομάδα προχώρησε σε μόλις μία μεταγραφή, αυτή του Πάρη Μπόντε ο οποίος με το «καλημέρα» «έδεσε» με το υπόλοιπο ρόστερ και ο σύλλογος είχε ουκ ολίγα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Έτσι, για τους «πράσινους» η χρονιά αν και δεν τελείωσε με όλους τους αγώνες λογίζεται πετυχημένη σημειώνοντας το εκπληκτικό δεκαοκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Αήττητη κατακτά λοιπόν το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Α’ 1 στη φετινή αγωνιστική περίοδο η Δήμητρα Γιάννουλης και έχει μπροστά της όλο αυτό το διάστημα για να κάνει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά που θα βρει τον σύλλογο στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία του Νομού μας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...