Μακεδονικός: Οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές που προωθούνται στην πρώτη ομάδα

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Μακεδονικού: 

Ο Μακεδονικός συνεχίζει να επωφελείται από το έργο που καθημερινά και οργανωμένα πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής του, προωθώντας πέντε ακόμα αποφοίτους της Ακαδημίας του στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτες της πρώτης ομάδας θεωρούνται από σήμερα (10/07) οι Άκης Κυριακίδης, Παναγιώτης Τούλας, Κώστας Παπαδόπουλος (Τ/Φ) και Γιάννης Γάκης, ενώ στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα συμμετέχει πλήρως και ο Γρηγόρης Σιαγλής, που έπειτα θα στελεχώσει την ομάδα των Ελπιδών Μακεδονικού.

Τόσο η επιτυχημένη πορεία στην Α κατηγορία ΕΠΣΜ της θυγατρικής ομάδας του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου, την οποία στελέχωσαν εν μέρει δικά μας παιδιά, όσο και η άνοδος στην ίδια κατηγορία που κατέκτησε δίκαια η ομάδα των Ελπιδών Μακεδονικού, απέδειξαν περίτρανα πως η συγκεκριμένη φουρνιά παικτών έχει σπουδαίες ικανότητες και προοπτική.

Φέτος, λοιπόν, οι πρώτοι πέντε ποδοσφαιριστές περπατούν τον διάδρομο που «κατασκεύασε» για αυτούς ο Μακεδονικός ώστε να ανελιχθούν με όλα τα εφόδια στο ανώτατο σκαλί της ομάδας μας, το ανδρικό τμήμα, και ο σύλλογος γεμίζει περηφάνια βλέποντας το όραμα του για μια ομάδα απαρτιζόμενη από δικά του παιδιά να συνεχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται μια υγιή χρονιά σε όλους τους ανωτέρω ποδοσφαιριστές, με προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες!

The post Μακεδονικός: Οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές που προωθούνται στην πρώτη ομάδα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com