Μακρίδης: Να έχουμε ένταση και ταχύτητα

Ο Απόστολος Μακρίδης παραχώρησε δηλώσεις για το παιχνίδι της Δευτέρας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

«Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας, θα βάλουμε κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας όπως είναι η πίεση, το pressing, η ένταση στο παιχνίδι, η ταχύτητα. Έχω μάθει πως το γήπεδο είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα παίξει ρόλο στην τακτική μας προσέγγιση. όλα τα παιδιά είναι καλά, δεν έχουμε απουσίες απο τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Σκέφτομαι για κάποιες θέσεις κάποιους προδοσφαιριστές, αλλά υπάρχει Plan A – Plan B – Plan C στην διάρκεια του αγώνα! Θέλω να ξεκινήσω με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το σχήμα πιο ευέλικτο.

Δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε. Έχω μια φιλοσοφία, δεν παίζει ρόλο το ποιοι παίζουν αλλά το πως παίζουν. Θέλω να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού, τον τρόπο σκέψης. Θέλω με το τέλος της χρονιάς να αφήσουμε κάτι πίσω μας, είτε αυτό λέγεται η είσοδος στην 6άδα, είτε λέγεται προώθηση κάποιων νεαρών, είτε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να έρχεται ο κόσμος να το απολαμβάνει.

Έχω στο μυαλό μου μία ακόμη προσθήκη και αν εφόσον υπάρξει, θα υπάρξει και αποχώρηση. Και πάλι όμως αν παραμείνουμε ως έχουμε δεν έχω θέμα, μπορούμε με αυτό το υλικό να υποστηρίξουμε 2-3 σχηματισμούς».

The post Μακρίδης: Να έχουμε ένταση και ταχύτητα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com