Γκολ και θέαμα στο Μακρυχώρι

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Μακρυχώρι, ο τοπικός Αετός επιβλήθηκε του γειτονικού Κεραυνού Παραποτάμου με σκορ 4 – 2 προσφέροντας στους 100 περίπου φιλάθλους πλούσιο θέαμα και γκολ.

Φάσεις – Γκολ

4’ Σέντρα από αριστερά ο Ζιούστης με κεφαλιά ο Αβραμούλης στην δεξιά γωνία του Ξεσφίγγη κάνει το 0 – 1.

6’ Κόρνερ έχει κερδίσει από δεξιά ο Αετός την εκτέλεση του οποίου έχει αναλάβει ο Μπιτσαράς σημαδεύοντας το κεφάλι του Φουσίκα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1 – 1 από κοντά.

8’ Σέντρα ο Ζιούστης από αριστερά, ο Αβραμούλης με κεφαλιά σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ξεσφίγγη.

12’ Ο Μανάκας με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζήκου ύστερα από σέντρα του Μπιτσαρά.

16’ Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπιτσαράς ύστερα από ανατροπή του Καρβούνη στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας την ανατροπή, 2 – 1.

20’ Εκτέλεση φάουλ του Μπιτσαρά, η μπάλα βρίσκει στα σώματα ευνοώντας τον προωθημένο Ταυλαρίδη όπου με κοντινό πλασέ έκανε το 3 – 1.

23’ Κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε ο Φουσίκας με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ζήκου.

30’ Πλαγιοκόπηση του Ματούλα από αριστερά όπου έσπασε την μπάλα στον απερχόμενο Φουσίκα όπου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4 – 1.

42’ Εκτέλεση φάουλ από τον Ζιούστη από θέση αριστερά, κάτι σαν κόρνερ, με τον Πολυτόπουλο να παίρνει την κεφαλιά εντός μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Αετού.

71’ Καταπληκτική ντρίπλα του Σερίφη στον Μανάκα και μονοκόμματο σουτ η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τζουζέπε.

80’ Διαγώνιο σουτ του Ζιούστη η μπάλα καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αετού.

85’ Σε τετ – α – τετ ο Μπρατάν νίκησε τον Ρότσιο με σκαφτό ψηλοκρεμαστό πλασέ μειώνοντας στο τελικό 4 – 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Ξεσφίγγης, Ταυλαρίδης, Μανώλης, Τίκος, Σαΐτης, Ματούλας, Παναγιώτου, Καρβούνης, Μπιτσαράς, Φουσίκας,  Μανάκας.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι:

Τζουζέπε, Παπαηλίας, Μπουζώνας, Χασιώτης, Σουπεκιώτης, Λαβδούλης, Τζήκος, Σπανός, Τσιάκος, Μητσογιάννης, Ρότσιος.

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Παλαμιώτης, Στογιάννος, Μπούφης, Γούργος, Βασιλίεφ, Ζιούστης, Κωστούλης, Πολυτόπουλος, Τάχας Ν., Αβραμούλης.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι:

Δρογγούλας, Σακελλαρίου, Σαρρής, Πάσχος, Μπρατάν, Σερίφης, Κούκος.

Ματούλας ο «Αετός»

Πραγματικός «Αετός» ήταν ο νεαρός Δημήτρης Ματούλας, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στο Μακρυχώρι από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καθώς έκανε πράγματα και θαύματα. Παίκτης ο οποίος αξίζει ιδιαίτερης προσεχής και σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να τον παρακολουθήσει άνθρωπος της ΑΕΛ. Γρήγορος, εκρηκτικός, τεχνίτης και με πολύ όρεξη για δουλεία. Με λίγα λόγια, εκπληκτικός! Σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον…

Δηλώσεις προπονητών:

Δημήτρης Τσέτσιλας (Αετός Μακρυχωρίου): «Είμαστε στην μέση της ποετοιμασίας. Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θέλω να είμαστε καλοί όταν πρέπει. Το κύπελλο πάντα προσφέρει εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Θα δούμε στα ίσα τον αντίπαλο μας. Το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας. Όσο αναφορά τον Ματούλα, είναι ένα παιδί που το είχα στις μικτές και επειδή δεν είχε πολλές συμμετοχές στην Τσαριτσάνη, τον πήραμε, θέλοντας και να τον βοηθήσουμε αλλά και να μας βοηθήσει. Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός που αργότερα θα μας απασχολήσει όλους”.

Κώστας Μπακατσής (Κεραυνός Παραποτάμου): «Έχουμε υλικό. Η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει. Πιστεύω πως θα βοηθήσουν και οι νεαροί παίκτες που ήρθαν. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα δυνατό τεστ. Είδαμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Το παιχνίδι του κυπέλλου είναι στην εδρα μας και πάντα στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί πιάνωντας και την απόδοση που θέλουμε θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».