Μακ: «Ξεκίνησα τον… πόλεμο στην Τούμπα»

Ο Ρόμπερτ Μακ μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook θυμήθηκε μεταξύ άλλων και τα όσα είχαν γίνει στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τον Παππά και τον Μήτσιο.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (11/7) και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, φιλοξενήθηκε το βράδυ στην επίσημη σελίδα του «Δικεφάλου» στο Facebook και  σε μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αναφέρθηκε στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Ξεκίνησα τον… πόλεμο στην Τούμπα! Μετά από αυτό, δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο με αυτά που έγιναν. Το κουβαλούσα μέσα μου ακόμα και όταν ήμουν στη Ζενίτ, όλοι με ξέρουν ότι είμαι ήρεμος. Ήταν ημιτελικός του Κυπέλλου και μετά από αυτή τη στιγμή, δε μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, ήταν σαν να ήταν κάποιος άλλος.

Συνολικά αν δούμε την πορεία, χάρηκα που είχα αυτή την αντίδραση παρότι δεν τελειώσαμε το Κύπελλο και δέχτηκα κόκκινη κάρτα. Θέλω να πιστεύω ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά που είχε ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να μην ξανασυναντήσω το συγκεκριμένο διαιτητή, όχι γιατί δε μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια, αλλά γιατί δεν ήμουν εγώ και μου έμεινε και το παρατσούκλι Mad Mak».

Πηγή: gazzetta.gr