Μανούσος: «Να δικαιώσω όσους με επέλεξαν» (vid)

Ο Γιώργος Μανούσος, νιώθει δικαιωμένος με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν και τον έφεραν στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εύχομαι σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ατρόμητο, ελπίζω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το αν είναι μια δικαίωση μετά από δουλειά τόσων χρόνων η μεταγραφή του στον Ατρόμητο: «Νιώθω δικαιωμένος γιατί δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω εδώ. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσω την δουλειά για ακόμα περισσότερα. Ήρθα σε μια ομάδα πολλές φιλοδοξίες, δεν σταματάνε οι φιλοδοξίες στον Ατρόμητο, έχω και εγώ πολλές και θα δίνω σε κάθε παιχνίδι το 110% για να δικαιώσω την ομάδα και τον κόσμο».

Για το τι τον έπεισε να έρθει στον Ατρόμητο: «Οι πορείες που έχει κάνει ο Ατρόμητος, η διοίκηση που έχει και οι παίκτες μιλούν από μόνα τους. Αν εξαιρέσουμε τις δύο τελευταίες χρονιές, ο Ατρόμητος είχε πάντα υψηλούς στόχους και πάντα είναι μέσα στην πεντάδα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και φέτος. Νομίζω πως θα πάνε όλα καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας…».

 

Πηγή: gazzetta.gr