Μαραγκός: Συγνώμη από τον κόσμο της Βέροιας

Στεναχωρημένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Θεσπρωτό, αλλά παράλληλα και αισιόδοξος για την συνέχεια παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο έμπειρος αμυντικός και εκ των αρχηγών της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός.

Στις δηλώσεις τους μετά την λήξη του αγώνα, ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής και ο νεαρός αμυντικός του Θεσπρωτού Γιώργος Καρβούνης, δήλωσαν τα εξής:

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ:

“Είναι ένα στενάχωρο αποτέλεσμα. Οι στόχοι είναι υψηλοί και αυτά τα αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν με τις βλέψεις έχουμε. Σίγουρα υπόλογοι των πράξεών μας και των αποτελεσμάτων αυτών είμαστε και εμείς. Μπορεί ο προπονητής να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη, αλλά και εμείς έχουμε μεγάλο μερίδιο. Η ομάδα δέχεται κάποιες φορές κάποια γκολ τα οποία είναι θέμα υπευθυνότητας να το πω; Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω, και για μας που κάνουμε πρωταθλητισμό, αυτά πρέπει να εξαλείψουν.

Μέσα στα αποδυτήρια το συζητήσαμε με όλα τα παιδιά και ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα καταφέρει και θα υλοποιήσει τους στόχους του καλοκαιριού. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κάποιες φορές και χρειάζεται υπομονή. Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι αρετή. Πρέπει να είναι πολύ μεγάλη γιατί είναι σκληρό”.

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το πολύ καλό αποτέλεσμα Δουλεύουμε στις προπονήσεις πάρα πολύ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε σε ποια γήπεδα παίζουμε.

Υπάρχει μια απειρία στην ομάδα και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι ωριμάζουμε και γινόμαστε καλύτεροι γιατί συνέχεια. Καλή συνέχεια στη ΒΕΡΟΙΑ που είναι μια ιστορική ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον προπονητή μας, στο τεχνικό τιμ και πιστεύω ότι με υγεία και σκληρή δουλειά θα έχουμε ακόμα ένα πιο λαμπρό μέλλον”.

Πηγή: Kerkidasport

The post Μαραγκός: Συγνώμη από τον κόσμο της Βέροιας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...