Μαρσέλο Στράτσια ο εκλεκτός για τον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ArenaLarissa.gr, ο Μαρσέλο Στράτσια είναι ο εκλεκτός.

Ο Απόλλων Λάρισας αναζητεί εδώ και λίγο καιρό τον αντικαταστάτη του Κώστα Φραντζέσκου στον πάγκο της ομάδας και τελικά τον βρήκε στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ο Μαρσέλο Στράτσια. Ο 55χρονος κόουτς έχει δεχθεί πρόταση από την διοίκηση για να αναλάβει την ομάδα και άμεσα θα δώσει την τελική του απάντηση.

Ο γεννημένος στο Ροζάριο κόουτς, με ιταλική υπηκοότητα, έχει εργαστεί μόνο σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Ουδέποτε δούλεψε σε άλλη Ήπειρο και προφανώς στην Ευρώπη.

Ξεκίνησε από το Περού με την Μέλγκαρ, εν συνεχεία στην Ντεπορτίβο Μέρλο και την Ζουβεντούδ Ουνίδα της πατρίδας του και το καλοκαίρι του 2015 στο Εκουαδόρ με την Μακάρα.

Οι τελευταίες τρεις παρουσίες του σε πάγκο ήταν ξανά στην Αργεντινή. Σε Ατλέτικο Κολεγιάλες, ξανά στην Ντεπορτίβο Μέρλο και προσφάτως στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, από την οποία αποχώρησε στον περασμένο Μάρτιο.