Μαρτίνεθ: “Είναι μία ευκαιρία να αποδείξουν όλοι ότι αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό”

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα αναφέρθηκε στην απουσία του Φρέιρε, η οποία δεν αλλάζει το πλάνο στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάτσκα Τόπολα (05/11, 19:45, Cosmote Sport 4HD, live από το SPORT24) για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι τα πλάνα δεν αλλάζουν παρά την απουσία του Φρέιρε, ενώ δεν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για την απουσία του Φρέιρε και το πλάνο στην άμυνα:Ο Φρέιρε απουσιάζει γιατί έχει ενοχλήσεις. Δεν ήταν 100% έτοιμος. Αυτό, όμως δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Έχουμε έρθει εδώ για να κερδίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά σημασία έχει να παίζουμε με την ίδια ιδέα. Είναι μία ευκαιρία να αποδείξουν όλοι ότι αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό”.

Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί: “Νομίζω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φαβορί. Όλα τα παιχνίδια είναι απαιτητικά και όλα είναι ισορροπημένα ειδικά στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα σταθερή. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ και έκανε καλό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Είμαστε σίγουροι ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε έρθει εδώ να παρουσιάσουμε την καλύτερη μας εκδοχή. Ξέρουμε ότι και ο αντίπαλος έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση επομένως πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Για το αν χρωστάει κάτι στον εαυτό του ο Ολυμπιακός: “Πάντα υπάρχει αυτή η υποχρέωση. Όταν είσαι Ολυμπιακός παίζεις για τη νίκη. Δεν χρωστάμε μία καλή εμφάνιση γιατί πάντα το έχουμε αυτό σαν Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα απαιτητικό παιχνίδι με ταπεινότητα και σύνεση.

Σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μικρό το περιθώριο λαθών. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη η φιλοδοξία μας, αλλά είναι ίδια η ταπεινότητα και ο σεβασμός. Η μεγαλύτερη υποχρέωση που είχαμε ήταν να κάνουμε αυτό το ταξίδι για 1,5 ώρα προκειμένου να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη Τύπου”.

Ο Λάζετιτς ήταν συμπαίκτης με τον Γιόβετιτς και αν έχει μιλήσει μαζί του:Ναι, μίλησα. Ξέρω ότι ήτα συμπαίκτες και φίλοι. Έχουμε τη γνώση ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και απαιτητικό. Μου αρέσει πολύ η ομάδα της Μπάτσκα και ο τρόπος που αγωνίζεται. Το παιχνίδι θέλει τη μέγιστη προσοχή από εμάς”.

Πηγή: Sport24.gr