Μαρτίνς για Αγκιμπού Καμαρά: “Τον συμβουλεύω να συνεχίσει να δουλεύει και να είναι ταπεινός”

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι διαρκώς δίπλα στον νεαρό ταλαντούχο μεσοεπιθετικό για να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο του περιβάλλον.

Απόδειξη τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova, με τον Πορτογάλο προπονητή να αποκαλύπτει τις συμβουλές που δίνει στον νεαρό από την Γουινέα για να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα στους ερυθρόλευκους.

Το πλάνο μου είναι συμβουλές. Τον συμβουλεύω να συνεχίσει να δουλεύει. Του έχω εξηγήσει σε τι θέλω να εξελιχθεί και να βελτιωθεί ακόμα. Θα πρέπει να είναι ταπεινός και συνεχίσει να μαθαίνει από τους διπλανούς του που είναι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι.

Τα πράγματα πρέπει να εξελιχθούν με έναν φυσιολογικό τρόπο. Πολλή δουλειά, ποιοτική δουλειά, ταπεινότητα και συνεργασία με όλους.

Είναι νεαρός αλλά είναι ώριμο παιδί. Έχει την αντίληψη για να κατανοήσει πως στην καριέρα του θα συμβούν πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Πηγή: Sport24.gr