Μαστραντωνάκης: «Άδικο να γίνει διαχωρισμός»

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν εδώ και μία εβδομάδα στις τάξεις της Football League, και πλέον οι σύλλογοι αναμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης θα φορέσει και φέτος την φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου και μιλώντας στη «Match» τόνισε ότι θα ήταν άδικο να μην ξεκινήσει η δράση στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχει τρόπος όπως στις Superleague1-2, να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα έθιξε ζητήματα που αφορούν την Παναχαϊκή αλλά και τα προβλήματα στην «επόμενη ημέρα» του ποδοσφαίρου.

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι επανήλθατε στις προπονήσεις. Πόσο σημαντικό είναι αυτό και τι περιμένετε από εδώ και πέρα;

«Είναι πολύ σημαντικό ότι προπονούμαστε ξανά ομαδικά, μετά από τόσο διάστημα αποχής. Σίγουρα άπαντες ευελπιστούμε να αρχίσει και το δικό μας πρωτάθλημα.

Θα είναι άδικο να γίνει διαχωρισμός, αφού ήδη τα 2/3 των επαγγελματικών κατηγοριών αγωνίζονται κανονικά, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αυτό μπορεί να γίνει και στη δική μας κατηγορία».

Συνεχίζεις στον Ιαλυσό Ρόδου. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στο να παραμείνεις και φέτος στο σύλλογο;

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Ιαλυσό. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω, αφού μου έδειξαν στην ομάδα ότι είμαι χρήσιμος αγωνιστικά και δεν είχα κανένα παράπονο από την περσινή συνεργασία μας.

Αυτά τα δεδομένα προσδίδουν ασφάλεια στον ποδοσφαιριστή και έτσι δεν το σκέφτηκα πολύ».

Πέρασες και από την Παναχαϊκή και μέτρησες συμμετοχές με τα «κοκκινόμαυρα». Πώς βλέπεις την φετινή προσπάθεια για άνοδο;

«Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις για την ομάδα της πόλης σου και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ζήσω αυτό το συναίσθημα. Πιστεύω ότι γίνεται μια υγιής προσπάθεια στην ομάδα και πληροί τα κριτήρια για να πάρει την άνοδο.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει και δεδομένα μπορεί».

Με το καλό, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, θεωρείς ότι το ποδόσφαιρο θα έχει να λύσει πολλά προβλήματα ή απλά θα γίνει μία νέα αρχή χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια;

«Πιστεύω ότι όταν επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς αυτό θα είναι μόνο θετικό για τις ομάδες. Πρώτον θα επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα και οι παράγοντες θα έχουν παραπάνω έσοδα, οπότε δεν θα χρειάζεται να τα βάζουν όλα από την τσέπη τους.

Μακάρι να ξεμπερδέψουμε άμεσα, γιατί σίγουρα αυτή η κατάσταση μας έχει επηρεάσει σε πολλούς τομείς και όχι μόνο στον αθλητισμό».

Πηγή: matchnews

The post Μαστραντωνάκης: «Άδικο να γίνει διαχωρισμός» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com