Ματούλας: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Μετά από τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη, ο Π.Ο.Ε. πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στη Συκέα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 8 – 1.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Δημήτρης Ματούλας πέτυχε δύο τέρματα σε αυτήν την αναμέτρηση και το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στην ευρεία νίκη του Π.Ο.Ε. το προηγούμενο Σάββατο, για το εάν θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία αλλά και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Αργυροπουλίου.

Πιο αναλυτικά:

Για την εμφατική νίκη απέναντι στη Συκέα:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε εύκολα το παιχνίδι απέναντι στη Συκέα γιατί την χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Θέλουμε τώρα να κάνουμε ένα καλό σερί και να μπούμε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος».

Για τα δέκα τέρματα που έχει πετύχει έως τώρα:

«Πρώτα θέλω να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου που έχουμε θέσει από την αρχή. Πρώτο θέμα για εμάς αυτό είναι. Από εκεί και πέρα, ας έρθει με το καλό η πρώτη θέση των σκόρερ στο πρωτάθλημα».

Για το εάν θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου:

«Με δουλειά και προσήλωση, πιστεύω πως θα καταφέρουμε στο τέλος να ανέβουμε κατηγορία».

Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Αργυροπουλίου:

«Αυτό το παιχνίδι απέναντι στο Αργυροπούλι είναι κομβικό. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αν δεν έρθει η νίκη δεν θα χαθεί και η άνοδος απλά πρέπει να κερδίσουμε».