Ματς “Γκραν – Γκινιόλ” χωρίς νικητή, στη Δήμητρα…

Ματς “Γκραν – Γκινιόλ” χωρίς νικητή, στη Δήμητρα…

Ότι έγινε στα περισσότερα παιχνίδια της πρεμιέρας σε Α΄ και Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, είπαν να ακολουθήσουν και στη Δήμητρα Αγιάς, όπου η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον Απόλλων Λάρισας, με το εμφατικό 3 – 3.

Οι γηπεδούχοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ πολύ νωρίς, με τον Βαλάντη Τριανταφύλλου να ανοίγει λογαριασμό με αντίπαλα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά.

Ο Απόλλων δεν έκατσε με “σταυρωμένα” τα χέρια και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε την ανατροπή, μετατρέποντας το 1 – 0 υπέρ των γηπεδούχουν μόλις μέσα σε ένα 20′ σε 1 – 2 υπέρ της ομάδας της Φιλιππούπολης, χάρη σε τέρματα των Θοδωρή Εμμανουήλ και Γιάννη Αντωνόπουλου.

Ο Γκέρσι Καζάνι ισοφάρισε προσωρινά για την Δήμητρα με τον Θοδωρή Εμμανουήλ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στο συγκρότημα του Ζόραν Μπάμποβιτς, με το τελικό 3 – 3 να διαμορφώνει ο Μεσημέρης.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Αγιάς (Δήμητρης Τσέτσιλας): Τζικόπουλος, Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Πλιάγκας, Βερβέρης, Παύλου, Σκιάς, Καζάνι (63′ Κατσιούλης), Μπατζιανούλης Αλεξ. (88′ Δαλώσης), Κοιλούκος (87′ Μπατζιανούλης Αγγ.), Πεζής.

Απόλλων Λάρισας (Ζόραν Μπάμποβιτς): Φαρμάκας, Παππάς, Μπαλαμώτης, Εμμανουήλ Αντ., Καλαμπάκας (23′ Κολοβός), Εμμανουήλ Θ., Σπυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ιωαννίδης, Καρβούνης (46′ Μπάρδας), Αντωνόπουλος (68′ Τανάγιας).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...