Ματς που θα ξε(Χ)αστεί γρήγορα…

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Ανάβρα από τα Βούναινα, αφού οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ήρθαν ισόπαλοι δίχως γκολ στο γήπεδο των Βουναίνων.

Έτσι, η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου έφθασε τους τριάντα εννέα βαθμούς και συνεχίζει σταθερά στη τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Γιώργου Λυκοκώστα έφθασε τους είκοσι εννέα πόντους και βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Στο παιχνίδι δεν υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες και προς το φινάλε σημειώθηκαν δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα.

Αρχικά, στο 85ο λεπτό ο Αλέξης Τζατζάκης πλάσαρε από θέση βολής και ο Φιλοκώστας αντέδρασε σωστά κρατώντας το μηδέν για την Ανάβρα, ενώ τρία λεπτά μετά, ήρθε η ευκαιρία για την Ανάβρα.

Ο Άγγελος Κορδαλής βρέθηκε σε θέση τετ – α – τετ και πλάσαρε, ο Χρήστος Χαβίλας απέκρουσε τη μπάλα και έδιωξε από την άμυνα των γηπεδούχων, με το στείρο 0 – 0 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Κυπαρίσσης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Ηλ., Μούμος, Ρουμελιώτης (77′ Καλικάκης), Τζατζάκης, Βράκας (38′ λ.τ. Μερτζανίδης Φ.), Κορδέλας.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος, Αποστόλου (65′ Ιμπρούσι), Τζαβέλλας, Ντόντος, Ριζούλης, Καραντώνης (88′ Παφίλης), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (75′ Τσαγκαλάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Γκάγκας, Μάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...