Ματσάρα με τα “όλα” της στη Φιλιππούπολη

Γκολ και θέαμα χόρτασαν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση της Φιλιππούπολης με τον Απόλλων να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 4 – 2 τη μαχητική Δήμητρα Αγιάς.

Το συγκρότημα του Ζόραν Μπάμποβιτς έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Θοδωρή Εμμανουήλ και Σπυρόπουλο πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του πρώτου μόλις στο 4ο λεπτό όταν με ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατάφερε και κέρδισε τον Πουτσιάκα. Οι της Δήμητρας δεν κάθισαν με “σταυρωμένα” τα χέρια και μετατρέποντας τις δύο καλές τους στιγμές σε γκολ πήραν κεφάλι στο σκορ με 1 – 2 ανατρέποντας αρχικά το εις βάρος τους 1 – 0 σε 2 – 1 με τον Γκέρσι Καζάνι να σκοράρει δις, στο 10ο και 22ο λεπτό αντιστοίχως.

Ο Απόλλων δεν άφησε το παιχνίδι να πάει κατά αυτόν τον τρόπο στα αποδυτήρια και στο 31ο λεπτό ο Σπυρόπουλος μετά από ωραία ατομική του ενέργεια πλάσαρε σωστά τον Πουτσιάκα, ισοφαρίζοντας. Και σα να μην έφτανε αυτό για το συγκρότηαμ του Δημήτρη Τσέτσιλα, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 41′ ο Θοδωρής Εμμανουήλ και πάλι με ένα διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Πουτσιάκα δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε περιπετειώδες καθώς ο Καραγκιόζης σε αντεπίθεση του Απόλλων από δεξιά πλάσαρε σωστά και σημείωσε το 4 – 2 με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφ σάιντ από τον δεύτερο βοηθό Κώστα Λάκη, μια απόφαση όπου μετά από διαβούλευση του βοηθού με τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης κ. Λάμπρο Βλιώρα κατοχυρώθηκε ως κανονικό, με τους παίκτες της Δήμητρας να διαμαρτύρονται έντονα για την φάση αυτή.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Ζόραν Μπάμποβιτς): Φαρμάκας, Παππάς, Μπαλαμώτης Εμμανουήλ Θ., Εμμανουήλ Αντ., Τσέλικας, Κόλα, Σκάκος (40′ λ.τ. Μαχαίρας (80′ Τσίγκας)), Σπυρόπουλος, Καραγκιόζης (89′ Βαϊόπουλος), Ιωαννίδης.

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πουτσιάκας, Μεσημέρης, Γεωργοβίτσας, Τριανταφύλλου, Βαρσάμης (46′ Πεζής), Καζάνι (74′ λ.τ. Μπατζιανούλης Αγγ.), Θεμελής (46′ Πλιάγκας), Παύλου, Κοιλούκος, Μπατζιανούλης Αλ.τ, Κατσιούλης.

Δαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Παπαδημητρίου, Λάκης.

Αποτελέσματα – Βαθμολογία