Μαυροκουκουλάκης: “Ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να μη χάσει η ΑΕΚ”

Ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης έκανε επίθεση κατά του διαιτητή, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, δηλώνοντας ότι έκανε τα πάντα για να μη χάσει η ΑΕΚ.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης εκτόξευσε τα πυρά του κατά του Μαυροβούνιου διαιτητή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, δηλώνοντας ότι έκανε τα πάντα για να μη χάσει η Ένωση. Ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε αναφορά και στον τέταρτο διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο.

Οι δηλώσεις του Μάνου Μαυροκουκουλάκης: Έχω να μιλήσω 20 χρόνια. Απόψε αυτός ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να μην χάσει η ΑΕΚ. Πέναλτι; Όχι δεν είναι χέρι. Δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ; Όχι δεν είναι. Δεν έδινε ούτε τα αράουτ στον Παναθηναϊκό.

Στο δε τέλος που έφευγα είχε την αναίδεια αυτός ο Σιδηρόπουλος που λέει ότι είναι διεθνής διαιτητής ‘ξέρετε λέει καθυστερήσαμε γιατί μπορεί στο τέλος να ήταν πέναλτι’. Και ποιος σε ρώτησε ρε Σιδηρόπουλε του λέω εγώ. Αυτά όλα υπάγονται στους ανθρώπους του παρασκηνίου. Είδατε έναν διαιτητή απόψε να μην θέλει να χάσει η ΑΕΚ με τίποτα“.

Πηγή: Sport24.gr