“Μαχητής” στην Νίκαια

Σε ακόμη ένα παιχνίδι χρειάστηκαν τα πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής, και ο λόγος για το ματς της Νίκαιας, όπου ΑΕΔ και Μαχητής ήρθαν ισόπαλοι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού 0 – 0, στην παράταση 1 – 1 με γκολ των Μάρκου και Βέργου, ενώ στα πέναλτι ο κίπερ της Τερψιθέας είχε την τιμητική του καθώς ήταν αυτός που έδωσε την νίκη – πρόκριση στο συγκρότημα του Κώστα Τσιουτσιούμη με σκορ 5 – 6.

Το Φιλμ του Αγώνα

26’ Σέντρα σουτ του Βεργή, ο Κακαζούκης πηδά στην πορεία της μπάλας, πιάνοντας μια κεφαλιά ψαράκι, στέλνοντας όμως την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζουβάρα.

43’ Κόρνερ του Κακαζούκη από αριστερά, ο Χρόνης πηδά μόνος μέσα από την μικρή περιοχή και με μια σκαστή κεφαλιά η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραπιπέρης πάλι με κεφαλιά επιχειρεί να σκοράρει με τον Τζουβάρα αυτήν την φορά να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει σταθερά.

52’ Ο Τσένος πλαγιοκοπεί από αριστερά πλασάροντας με έναν αντίπαλο μπροστά του με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζουβάρα.

56’ Ο Τσένος ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι πλασάρει με τον Τζουβάρα, να απομακρύνει ενστικτωδώς στην απόκρουση του αγώνα.

80’ Ο Ντούγκος μπαίνει από δεξιά πλασάρει διαγώνια, με την μπάλα να περνά αργά και βασανιστικά δίπλα από την δεξιά ρίζα το κάθετου δοκαριού του Τζουβάρα.

87’ Ο Αποστόλου μπαίνει μόνος του απέναντι από τον Τζουβάρα με τον τελευταίο να απομακρύνει με τα πόδια σε κόρνερ.

90+2’ Ο Μάρκου βγαίνει απέναντι από τον Τζουβάρα με τον πρώτο να αδυνατεί να πλασάρει σε μοναδική ευκαιρία.

95’ Φάση διαρκείας για την Νίκαια με τον Κανάκη να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και με τον Κακαζούκη να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

103’ 0 – 1 Ο Ντούγκος σεντράρει από δεξιά και με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι ο Κώστας Μάρκου κάνει το 0 – 1.

105’ 1 – 1 Μόλις δύο λεπτά κράτησαν οι χαρές και τα πανηγύρια για την ομάδα του Μαχητή καθώς ο Βέργος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βακουφτσή φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Τερψιθέας στάθηκε πιο τυχερή και με τον Βακουφτσή κάτω από το γκολ ποστ κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού, όπου είχε φθάσει και πέρυσι.ρα, να

Οι Συνθέσεις

ΑΕΔ Νίκαιας (Θοδωρής Στεργιάδης): Τζουβάρας, Γκουντρουμπής, Κουτσιώνας (54’ Γεωργόπουλος), Χονδρονάσιος, Κανάκης, Βέργος, Βακαλάς (97’ Σούλι), Σακελλαρίου, Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος (75’ Κολομητρούσης), Ιορδανίδης.

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιουτσιούμης): Βακουφτσής, Ντούγκος, Κακαζούκης, Χρόνης, Καραπιπέρης, Τσιτσιούμης, Τσένος, Αποστόλου, Μάτος, Πεζής (69’ Μάρκου Κ.), Βεργής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζήλος, Ρεντόπουλος, Καρακώστας.