«Μαχόμενη» πρόκριση στα πέναλτι

Στα πέναλτι έλυσαν τους λογαριασμούς τους για την πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, Μαχητής Τερψιθέας και Ελευθεραί, με τους γηπεδούχους εν τέλει να προκρίνονται στην ψυχοφθόρα διαδιακασία των πέναλτι με 3 – 2.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Στέλιος Τσινούδης μετά από σέντρα του Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να το χαρούν για αρκετή ώρα.

Και αυτό διότι ήρθε λίγα λεπτά αργότερα (36′) ο Βαγγέλης Θεοδώρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ξεγελάσει τον Κοτσιανούλη, του οποίου η μπάλα έσκασε ακριβώς μπροστά του και του έφυγε μέσα από τα χ΄έρια, κάνοντας με αυτό τον… περίεργο τρόπο το παιχνίδι, 1 – 1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα έδινε την πρόκριση και έτσι μοιραία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί χαμογέλασε ο Μαχητής Τερψιθέας. Για τον Μαχητή Τερψιθέας ήταν εύστοχοι οι Δάσσιος, Φούντας και Φανίδης και για το Ελευθεραί εύστοχοι ήταν οι Γαρυφαλλόπουλος και Γκουζιώτης.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Παπαδημητρίου, Δάσιος, Κατσαβριάς, Καραγκιόζης, Αγγελής (46′ Φανίδης), Καραμανώλας, Φούντας, Ριζούλης, Τσινούδης (65′ Κανελλίδης).

Α.Ο. Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος (70′ Τέλλιος), Τσιαδήμος, Ντελόπουλος, Τσεκούρας, Λαζαρίδης, Γκουζιώτης, Τριτόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Θεοδώρου.