Μεγάλης σημασίας η νίκη για τη Λάρισα 2012!

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Λάρισα 2012 στη προσπάθεια που κάνει για να αναρριχηθεί ψηλά στη βαθμολογία, όπου κέρδισε τη Δόξα Αργυροπουλίου με σκορ 2 – 1!

Το παιχνίδι αυτό διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας και η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και την ενδέκατη θέση.

Στον αντίποδα, το σύνολο των Σπύρου Μπέλτσιου – Κώστα Τσιάγκου παρέμεινε στους δώδεκα βαθμούς και τη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Διονύσης Ιορδανίδης με δικό του τέρμα στο 26ο λεπτό έβαλε τη Λάρισα 2012 σε θέση οδηγού στο σκορ και το 0 – 1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Προς το τέλος της συνάντησης στο γήπεδο του Αργυροπουλίου ο Λευτέρης Τσιτσόπουλος έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου, ενώ στο 89ο λεπτό ο Θάνος Νικολακούλης μείωσε σε 1 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Σπύρος Μπέλτσιος – Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Καλόγηρος, Νικολακούλης, Σακοράφας, Φουρτούνας, Νταμπαλέτσιος, Καρακίτσιος (65′ Χατζής), Βογιατζής (55′ Τσούτσας), Τσιάκος, Μπαντής.

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δημόπουλος, Φλώρος Αντ., Δόνος, Κίτσιος Π., Τσιτσόπουλος, Φλώρος Ν., Ελιζόπουλος, Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος Δ. (15′ λ.τ. Κίτσας), Γκουτζαμπασούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατέτσος, Νάκας, Αρχοντής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...