Μεγάλη επιστροφή Τσατσαλίδη στον Δωτιέα Αγιάς!

Την επιστροφή του Γιώργου Τσατσαλίδη στην αγωνιστική δράση και στις τάξεις του συλλόγου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (10/01) ο Δωτιέας Αγιάς πραγματοποιώντας έτσι μία εσωτερική μεταγραφή και που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στον σύλλογο!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μετά από 2 χρόνια ένας ποδοσφαιριστής που έχει σημαδέψει με την παρουσία του την ιστορία του Δωτιέα Αγιάς είναι και πάλι στο “σπίτι του.” Στο δικό του σπίτι! Ο Γιώργος Τσατσαλίδης ο “Νο 7” είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι την φανέλα με την ασπίδα στο στήθος. Για αυτή την φανέλα που έσπασε τα πόδια του, για αυτή την φανέλα μόχθησε, ίδρωσε, μάτωσε όλα αυτά τα χρόνια και την τίμησε με το παραπάνω.

Σήμερα είναι μια σημαντική-ιστορική ημέρα για την ομάδα του Δωτιέα , είναι μια σημαντική ημέρα για τους απανταχού φίλους της, είναι μια ημέρα όπου ένας εκ των ηγετών της σύγχρονης ιστορίας της δηλώνει και πάλι έτοιμος για να οδηγήσει την ομάδα σε ένα άλλο, διαφορετικό δρόμο, στο δρόμο της Γ’ Εθνικής.

Διότι μπορεί να δώσει και να προσδώσει στην ομάδα την ώθηση εκείνη που χρειάζεται,να συμβουλεύει τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά το κυριότερο, να συσπειρώσει ακόμα πιο πολύ τον κόσμο της ομάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Απο το ΔΣ του Δωτιέα Αγιάς