Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Μαΐου, ο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” σε συνεργασία με τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” .

Η ενημέρωση:

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη φυσική έδρα του Συλλόγου, στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές, αθλητές και πολίτες, συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και αίμα για τις αυξημένες ανάγκες που παρατηρούνται την συγκεκριμένη περίοδο.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης εξήρε την ανταπόκριση του κόσμου και δήλωσε “Την περίοδο που διανύουμε, οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και γι’ αυτό πήραμε την πρωτοβουλία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τους υγειονομικούς μας, στην προσπάθεια που δίνουν αυτή την περίοδο. Η αιμοδοσία αποτελεί υψηλό δείγμα αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν, αποδεικνύοντας με αυτή την πράξη, την κοινωνική τους ευαισθησία στον συνάνθρωπο και σε όποιον έχει ανάγκη”.

Να σημειωθεί ότι σε όσους έδωσαν αίμα, ο Σύλλογος πρόσφερε μια πάνινη τσάντα με μπλούζα και προστατευτική μάσκα με το λογότυπο του Συλλόγου.

The post Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Νίκης Βόλου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com