“Μεγάλο” διπλό του Κεραυνού

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Ομορφοχώρι και Παραπόταμος στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου, με τον Κεραυνό όμως να είναι αυτός που χαμογέλασε στο τέλος με 0 – 1 με τον Σαρρή με ωραίο σουτ στην κίνηση να νικά τον Ζεϊμπέκη στο 26’ λεπτό της συνάντησης.

Ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα όπου ο κ. Αναστασίου Γιώργος απέβαλε στο 77’ τους Αναστασίου και Πάσχο καθώς ήρθαν σε λογομαχία μεταξύ τους ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα του πρώτου στον δεύτερο.

Στα σημειωτέα της αναμέτρησης η λεκτικές συμπλοκές μετά την λήξη του παιχνιδιού μεταξύ του Μπρατάν, πρώην ποδοσφαιριστή του Ομορφοχωρίου και νυν του Παραποτάμου, και των φιλάθλων και τεχνικού τιμ των γηπεδούχων.

Με την συμβολή των ψυχραιμότερων όλα κύλησαν ομαλά.

Το Φιλμ του Αγώνα

7’ Σέντρα του Πολιτόπουλου από δεξιά, ο Αβραμούλης ευνοείται από τις κόντρες και από το ύψος του πέναλτι αφύλακτος, αστοχεί.

10’ Σέντρα ο Αναστασίου από δεξιά, με τον Καπετάνο να στοπάρει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Ζήκου.

16’ Ο Σαρρής ευνοείται από την λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών της Δόξας, όπου μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει με τον Ζεϊμπέκη με εκτίναξη να απομακρύνει σε κόρνερ.

26’ 0 – 1 Ο Πολιτόπουλος βγάζει βαθιά μπαλιά στον χώρο για τον Σαρρή, με τον Ζεϊμπέκη να βγαίνει, με τον πρώτο όμως να τον προλαβαίνει και να τον κρεμάει κάνοντας το 0 – 1.

37’ Κόρνερ του Ζιούστη από δεξιά, ο Αβραμούλης μόνος του πηδά στο δεύτερο δοκάρι με την κεφαλιά του όμως να περνά λίγο εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.

63’ Ο Καπετάνιος διεισδύει από αριστερά σπάει στο πέναλτι όπου περιμένει ο Τοπαλίδης, με τον Στογιάννο όμως να τον προλαβαίνει και να παραχωρεί κόρνερ.

70’ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παραποτάμου, η μπάλα καταλήγει στον Στέλιο Χριστοδούλου, ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή και πλάγια δεξιά πλασάρει με τον Ζήκο ενστικτωδώς να απομακρύνει σε κόρνερ με τα πόδια.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ομορφοχωρίου (Κώστας Γούλας): Ζεϊμπέκης, Μωραΐτης (84’ Πότσης), Χριστοδούλου Κ., Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Τζαλαμπίρας, Δελητζάνης, Αντώνης (67’ Χριστοδούλου Σ.), Αναστασίου, Καπετάνος, Τοπαλίδης.

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Στογιάννος, Σακελλαρίου, Μπρατάν, Σαρρής (86’ Κρικέλης), Βασίλεβ, Πάσχος, Πολιτόπουλος, Ζιούστης, Σερίφης (55’ Τάχας), Αβραμούλης.

Διαιτητικό Τρίο:

Αναστασίου Γ., Κορέστης, Κυρίτσης.