Μελισσανίδης: «Για τον Βράνιες θα φέρω ψυχολόγους και τρελογιατρούς»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε ότι περιμένει την απάντηση στην πρόταση για τον Βράνιες με ατάκα ότι θα φέρει… ψυχολόγους και τρελογιατρούς στα αποδυτήρια για τον Βόσνιο!

Την πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δείπνο που παρέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Ενδιαφερόμαστε για τον Βράνιες. Έχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση. Αν δεν προχωρήσει τότε θα πάμε για άλλη περίπτωση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν οι περσινές μεταγραφές βγήκαν, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έριξε ατάκα ότι θα φέρει ακόμα και… ψυχολόγους και τρελογιατρούς για τον Βόσνιο αν επιστρέψει τελικά στην ομάδα.

«Γιατί, δεν έγιναν πέρυσι τέτοιες κινήσεις; Δεν βγήκε ο Πόνσε; Πείτε μου έναν που δεν βγήκε. Εδώ έμεναν εκτός 18αδας παικταράδες. Ο Πόνσε ήταν ισάξιος ή και καλύτερος του Αραούχο. Ο Οικονόμου δεν ήταν ισάξιος με τον Βράνιες; Και για τον Βράνιες θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους! Στον Κονέ του είπαμε να έρθει να υπογράψει και αυτός έλεγε ότι περίμενε πρώτα τα λεφτά από την Ιταλία. Αυτά τελείωσαν στην ΑΕΚ. Τώρα συγκρίνεις τον Κονέ με τον Άλεφ; Δεν είναι άσχημος πάντως ο Άλεφ».

Πηγή: gazzetta.gr