Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και στόχο το καλό ποδόσφαιρο ξεκίνησε ο Αστήρ Μελισσοχωρίου

Εμπρός μαρς για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (19/08) ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2019 – 2020!

Η ομάδα που θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας και με τον Μάκη Αλεξούδη στη τεχνική ηγεσία, προχώρησε σε πέντε μεταγραφές και έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα τερματίσει στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μελισσοχωρίου ξεκίνησαν τη προετοιμασία στο γήπεδο του Πλατυκάμπου και θα συνεχιστούν έτσι ώστε ο σύλλογος να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας…

Μάλιστα, στη πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Πλατυκάμπου παρών ήταν οι προπονητές των ακαδημιών του Αστέρα Μελισσοχωρίου ο Τάσος Βασιλειάδης και ο Θανάσης Μπρογκούμης.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Τζήμας (Πελασγιώτιδα), Καφαντάρης (Παναγροτικός Νίκαιας), Γκουντάρας (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Καραμάνος (Ελπίς Μεσοχωρίου), Δοδοντσάκης (Συκέα Θεσσαλονίκης).

Έφυγαν: Κουκούτσης (Αμπελιά), Νούσιος (ελεύθερος), Αγγελούλης (ελεύθερος).

Γιώργρος Αγγελούλης (Πρόεδρος): «Τη νέα χρονιά θα κάνουμε ότι κάνει τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Μελισσοχωρίου. Να φέρουμε καινούρια παιδιά από τις ακαδημίες μας και από τη γύρω περιοχή. Θέλουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και εάν μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε γιατί όχι».

Ανδρέας Καρακάσης (Αντιπρόεδρος): «Καλή χρονιά σε όλους. Σε όλα τα σωματεία, στους παράγοντες, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές. Να έχουμε όλοι υγεία. Τη νέα χρονιά θα δώσουμε βάση στα παιδιά από την ακαδημία μας. Το ρόστερ έχει αλλάξει κατά 50%. Έφυγαν κάποια παιδιά. Δύο ήταν φοιτητές και κάποιοι άλλοι πήραν μεταγραφές σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Νούσιο και τον Αγγελούλη που πήγαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς θα κάνουμε τη προσπάθειά μας με τα νεαρά παιδιά με τον νέο τεχνικό μας τον Μάκη τον Αλεξούδη που είναι μετρ του είδους και πιστεύων πως η ομάδα μας θα πάει καλά. Να έχουμε μια άνετη παραμονή και μια καλή πορεία στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας».

Μάκης Αλεξούδης (Προπονητής): «Να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ τα οποία βρίσκονται στη πρώτη προπόνησης της ομάδας. Αυτό δείχνει μια σοβαρότητα η οποία υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Η χρονιά θα είναι δύσκολη. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Και με τις αλλαγές που έγιναν με τους δύο Ομίλους στην Α΄1 πιστεύω πως θα είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα σε γενικές γραμμές και πιο φλύαρα σε κάποιες άλλες. Έχουμε έρθει σε ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο. Οι άνθρωποι είναι διαρκώς πάνω από την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο καθημερινώς. Υπάρχει ένα πρόβλημα με το γήπεδο, αλλά νομίζω πως άμεσα θα λυθεί. Από εκεί και πέρα ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε σωστά με τα νέα παιδιά από την αρχή της χρονιάς για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερους στόχους στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γιώργος Λιάγκας (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους αθλητές. Εμείς και τη νέα χρονιά θα έχουμε οικογενειακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας και φιλοδοξούμε να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο. Να έχουμε πάνω απ΄ όλα την υγεία μας και όλα τ΄ άλλα θα έρθουν. Η ομάδα μας αποτελείται από νεαρά παιδιά και ορισμένα πιο έμπειρα όπως εμένα και το βασικό μας μέλημα είναι μια άνετη παραμονή στη κατηγορία και ότι προκύψει από εκεί και έπειτα».

Χρήστος Αγγελακόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά να έχουμε. Υγεία πάνω απ΄όλα χωρίς τραυματισμούς. Πολλά νέα παιδιά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Να δούμε τι πρωτάθλημα θα έχουμε φέτος γιατί πολλές ομάδες ανέβηκαν. Θεωρώ όπως και πέρυσι θα είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί».

Θέμης Ζαρκαδής (Ποδοσφαιριστής): «Προσωπική μου φιλοδοξία τη νέα σεζόν είναι να πάω όσο το δυνατόν καλύτερα ούτως ώστε να προχωρήσω μελλοντικά και για επαγγελματικό επίπεδο. Όσον αφορά για την ομάδα θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πέρυσι έπαιξα αρκετά λεπτά για την ηλικία μου. Φέτος ευελπιστώ να πάρω και περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...