Μερεσιώτης: «Σκέφτομαι να σταματήσω»

Ο Κώστας Μερεσιώτης (31 παρουσίες), καθώς επίσης και ακόμη έξι ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη η σερραϊκή ομάδα.

Οι Κώστας (27 συμμετοχές) και Δαμιανός Τριανταφύλλου (33 ματς), επίσης έμπειροι, αποχωρούν κι αυτοί. Ταυτόχρονα, οι Νεόφυτος Σαββίδης (19 συμμετοχές), Δημήτρης Μπονέρης (15 συμμετοχές), Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (30 συμμετοχές) και Αγγελος Γκόλιας (14 συμμετοχές) συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα.

«Ουδέν σχόλιο», ήταν η πρώτη αντίδραση του Κώστα Μερεσιώτη για να συμπληρώσει. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Απόλλωνα Παραλιμνίου», αρκέστηκε απλά να σχολιάσει.

Οσο για τη συνέχεια; «Περνά από το μυαλό μου ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Αλλωστε, πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με την προπονητική. Είναι ακόμη νωρίς. Θα το σκεφτώ πιο καθαρά στην πορεία και θα πάρω τις αποφάσεις μου», ήταν τα λόγια του 32χρονου ακραίου αμυντικού.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν ο έκτος προορισμός του πρώην αρχηγού, μετά από τους Θερμαϊκό Θέρμης, Ρόδο, Εορδαϊκό, Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Γαζώρου. Στην ομάδα του Παραλιμνίου βρέθηκε για 3,5 συνολικά χρόνια, αγωνιζόμενος 76 φορές και βάζοντας τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα τρία ήταν φέτος.

Πηγή: metrosport

The post Μερεσιώτης: «Σκέφτομαι να σταματήσω» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...