Μετρά μόλις μία ήττα και ανέβηκε στη πρώτη θέση!

Μετά από την ήττα στη πρεμιέρα από τα Βούναινα, η Δόξα Ραχούλας δεν έχει ξανά γνωρίσει ήττα στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ 1 ΕΠΣ Λάρισας και με τη τελευταία νίκη απέναντι στο Προμηθέα ανέβηκε στη πρώτη θέση!

Το σύνολο του Αποστόλη Τσιανάκα έφθασε τους δέκα επτά βαθμούς μετά και το πέρας της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και «συγκατοικεί» στη πρώτη θέση με το Ελευθεραί, όπου οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους στην 5η αγωνιστική και το ματς έληξε ισόπαλο δίχως νικητή.

Στις πρώτες οκτώ «στροφές» λοιπόν, η Ραχούλα μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα αυτή στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Δόξα λοιπόν μετά και το πέρας της 8ης αγωνιστικής προσπέρασε τα Βούναινα και τον Παναγροτικό Νίκαιας στη βαθμολογία και με το Ελευθεραί «μοιράζεται» τη πρώτη θέση!

Πράγμα που δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία το συγκρότημα του Αποστόλη Τσιανάκα και φυσικά η διοίκηση «τρίβει» τα χέρια της από ικανοποίηση για τη πορεία που έχει ο σύλλογος μέχρι στιγμής και θέλει συνέχεια στις επιτυχίες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...