Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο!

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας τη περασμένη αγωνιστική, η Κ14 επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2 – 0, όπου κέρδισε την ΕΠΣ Άρτας στη 4η αγωνιστική του Ενωσιακού πρωταθλήματος!

Στο γήπεδο της Νεάπολης διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (22/01) η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και το σύνολο του Δημήτρη Τσέτσιλα κέρδισε με σκορ 2 – 0 το συγκρότημα του Ηλία Μαγκάκη.

Βαθμολογικά, η λαρισινή ομάδα συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία φθάνοντας τους δέκα βαθμούς και τη πρώτη θέση, ενώ η ομάδα της Άρτας παραμένει στη τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και με το «καλημέρα» η ΕΠΣ Λάρισας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με το σουτ του Δημήτρη Πέτρου από θέση βολής.

Στο δεύτερο μέρος και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Νίκος Βλιώρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και με ιδανικό τελείωμα κέρδισε τον πορτιέρο της ΕΠΣ Άρτας, Λουκούμη για το 2 – 0 που ήταν το τελικό σκορ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, όμως το 2 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και η λαρισινή ομάδα πανηγύρισε τη τρίτη νίκη στο φετινό Ενωσιακό πρωτάθλημα!

Οι Συνθέσεις

ΕΠΣ Λάρισας (Δημήτρης Τσέτσιλας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Πέτρου, Νικολακούλης, Ράπτης, Τσούτσος, Χριστώνης, Παπαδημητρίου, Βλιώρας, Μουλτσιάς, Γκουγκίδης.

Στο πάγκο βρίσκονταν οι: Κουκουράβας, Τόπης, Αγριόδημος, Ντούσιος, Γκατζιάς, Μπαλανίκας, Κοβούσογλου.

ΕΠΣ Άρτας (Ηλίας Μαγκάκης): Λουκούμης, Νούτσιος, Ευαγγελής, Παπαδημητρίου, Τζουμάκας, Ιωάννου, Παπανδρέου, Δήμος, Γιαννούλης, Παραλίκας, Μπουζάνης.

Στο πάγκο βρίσκονταν οι: Στούπας, Σιόζος, Κολοβός, Λάκκας, Πεπωνής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νικόπουλος, Σαμαράς, Τασιόπουλος.