Με ανατροπή ο Μαχητής!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Μαχητής Τερψιθέας αποδείχθηκε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να γυρίσει το εις βάρους του σκορ, κόντρα στη Δόξα Αργυροπουλίου.

Μπορεί η ομάδα της Δόξας να προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με πέναλτι, παρόλα αυτά το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου και Αχιλλέα Στεργιάκη με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει το πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψεις της δύσκολης συνέχειας της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Το Φιλμ του Αγώνα

2′ 0 – 1 Ανατροπή του Μαλάκου από τον Σαββίδη και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι. Εκτελεί ο Σκούπρας στην δεξιά γωνία του Μπρέλλα ο οποίος πέφτει σωστά αλλά δεν μπορεί να αποκρούσει την μπάλα και γίνετε το 0 – 1.

9′ Φάουλ από αριστερά καλά εκτελεσμένο από τον Κυριάκο στο κεφάλι του αμαρκάριστου Μάτου ο οποίος δεν μπορεί να κάνει γκόλ.

10′ Σέντρα από δεξιά του Κυριάκου στην άλλη μεριά του γηπέδου βρίσκει τον Κακαζούκη, αυτός κάνει το σουτ με την μία και η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι.

28′ Σέντρα από αριστερά του Κακαζούκη ο Μάτος πιάνει την κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

28′ Από δεξιά ο Σαββίδης μέσα στην περιοχή κάνει το σουτ και ο Καρακώστας διώχνει σε κόρνερ. Το εκτελεί ο Κυριάκος σύγχυση στα καρέ του Αργυροπουλίου με την Τερψιθέα να μην μπορεί να κάνει το γκολ.

48′ Φάουλ από αριστέρα καλά εκτελεσμένο από τον Κυριάκο στο κεφάλι του Μάτου άτσαλη κεφαλιά αλλα το ριμπάουντ κερδίζει ο Αποστόλου κάνει και το σουτ και εξεπαφής αποκρούει ο Καρακώστας.

49′ Σουτ του Μάτου η μπάλα “γλύφει” το δοκάρι.

52′ 1 – 1 Σαββίδης και Κυρίακος συνεργάζονται ο τελευταίος κάνει πάσα στον Μάτο και αυτός με δυνατό σουτ κάνει το 1 – 1.

59′ 2 – 1 Φάουλ από αριστερά εκτελεί ο Κυριάκος συστημένη στο κεφάλι του Αθανασίου και αυτός με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 2 – 1.

79′ Σουτ του Ταχτιντή στα σώματα η μπάλα, ο Μάτος κερδίζει την μπάλα και κάνει δυνατό σουτ και τελευταία στιγμή πέφτει ο Καρακώστας και αποκρούει την μπάλα.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθόδωρος – Αχιλλέας Στεργιάκης): Μπρέλλας, Τσιτουρτζής, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος, Κυριάκος (90′ Σχοινάς), Μόλας, Σαββίδης, Μάτος (85′ Βλησαρούλης), Αποστόλου (55′ Ταχτιντής).

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Παπαγιάννης): Καρακώστας, Σκούπρας, Αλεξανδρίδης, Ματούλας, Βλιώρας, Γεωργούλας, Χατζής Γ., Βογιατζής Α. (69′ Τσιάγκος), Μαλάκος, Σουφχάρας, Ζυγοδήμος (82′ Τσούτσας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βαλιώτης, Γιάντσης, Νίκζας.

Δελτίο Τύπου