Με ανατροπή του σκορ στους «16» ο Κεραυνός Δένδρων!

Τη πρόκριση στην επόμενη φάση και τους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας πανηγύρισε ο Κεραυνός Δένδρων, όπου κέρδισε με σκορ 2 – 1 και με ανατροπή την Αναγέννηση Ευαγγελισμού εκτός έδρας!

Η ομάδα του Μίλτου Ταυλαρίδη πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου βρίσκονται οι δέκα έξι ομάδες…

Στον αντίποδα, το σύνολο του Χάρη Νούσια αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Σπύρο Λιούρα στο 20ο λεπτό, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και στρέφει τα βλέμματα του στον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Για τον Κεραυνό Δένδρων ο Βαγγέλης Πέρπερας σκόραρε και πέτυχε το 1 – 1 στο 55ο λεπτό, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Καλούπας με δικό του τέρμα σημείωσε το 1 – 2 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χάρης Νούσιας): Χανανάς, Κότυλης (85′ Ντόκος), Ράντζας, Βαλατσός (75′ Πρακατές), Γραμμένος, Μπουζούκης, Λιούρας Λ., Τζιούργκανος (60′ Τζέκα), Λιούρας Σπ. (65′ Φάκας), Καρέλας, Τσάτσος.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κωστάκης, Τασιούλας, Σκριάπας, Κουσάνας, Γκάτης, Καλέσης Απ., Βόραδας (70′ Τσιγάρας), Πέρπερας, Γκαμπέτας, Καλούπας (65′ Σερδένης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Πατσής, Καραμαγκιόλας.