Με δάκρυα στα μάτια ο Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν… τύραννος ως συμπαίκτης (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν σε μια συγκλονιστική στιγμή και με δάκρυα στα μάτια εξηγεί στην κάμερα γιατί ήταν τόσο σκληρός και απαιτητικός με τους συμπαίκτες του.

Πριν κυκλοφορήσει το «The Last Dance» ο Μάικλ Τζόρνταν είχε παραδεχθεί ότι η συμπεριφορά του μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα επεισόδια δεν φάνηκε κάτι υπερβολικό, αλλά στα δύο αυτής της εβδομάδας φαίνεται να ασκεί σκληρή κριτική στους συμπαίκτες του.

Ο MJ στάθηκε μπροστά στην κάμερα και εξήγησε γιατί το έκανε αυτό.

«Η ψυχολογία μου ήταν να βγω έξω και να κερδίσω με κάθε κόστος. Αν δεν θες να ζήσεις έτσι, τότε δεν χρειάζεται να είσαι δίπλα μου. Γιατί θα σε κοροϊδέψω μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο με εμένα και αν δεν φτάσεις τότε θα είναι μια κόλαση για σένα».

Οι πρώην συμπαίκτες του τα λένε όλα…

«Οι άνθρωποι τον φοβόντουσαν. Εμείς ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν. Υπήρχε απλά φόβος» και συνεχίζουν, «δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ήταν μα@@κας, κόπανος, ξεπερνούσε τα όρια πολλές φορές, αλλά όσο περνάει ο καιρός και κοιτάς τι προσπαθούσε να πετύχει, ναι ήταν φοβερός συμπαίκτης».

Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου του «The Last Dance» σε μια συναισθηματική σκηνή ο Τζόρνταν εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε…

«Δεν ξέρω. Κοίτα, η νίκη έχει ένα τίμημα και το να είσαι ηγέτης το ίδιο. Οπότε τους τραβούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Τους προκαλούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Και κέρδισα αυτό το δικαίωμα γιατί μου το έδωσαν. Όταν μπαίνεις στην ομάδα ζεις με το στάνταρ που παίζω εγώ το παιχνίδι και δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πάω εκεί και θα σε κλωτσήσω στον κ@λο τότε θα το κάνω. Ρωτήστε τους όλους αν υπάρχει ένα πράγμα που τους ζήτησα και δεν το έκανα εγώ…»

Και συνεχίζει…

«Όταν ο κόσμος θα δει αυτό θα πει ότι δεν ήμουν καλός, μπορεί να ήταν τύραννος. Αυτό το λες εσύ, γιατί ποτέ δεν κέρδισες τίποτα. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Το κάνω γιατί αυτός είμαι. Έτσι παίζω το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν δεν θέλεις να παίξεις έτσι, μην παίξεις έτσι. Διάλειμμα…»

Πηγή: gazzeta.gr