Με «δράστη» τον Στέφανο Σουγλή!

Χάρη σε γκολ του Στέφανου Σουγλή στο 66′, ο ΠΟΕ κέρδισε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» τη Λάρισα 2012 και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας του Νομού μας.

Παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’», η Λάρισα 2012 υποδέχθηκε τον ΠΟΕ στο πλαίσιο της 10ης «στροφής» της Α’ DE-TOX Λάρισας και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη κι έφθασαν τους είκοσι τέσσερις βαθμούς.

Από την άλλη, η αξιόμαχη ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου αν και στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και όπως αποδεικνύει το σκορ δυσκόλεψε την ομάδα του ΠΟΕ, συνεχίζει στην ένατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ στον αγώνα σημειώθηκε στο 66ο λεπτό με τη κεφαλιά του Στέφανου Σουγλή από τη σέντρα του Θύμιου Αθανασούλη.

Πριν και μετά το γκολ του ΠΟΕ, οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές με τον Δημήτρη Κίτσιο για την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου και τους Ηλία Λαζαρίδη και Δημήτρη Ματούλα για το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Ν., Φλώρος Αντ., Τσιτσόπουλος, Στρατινάκης (46′ Δόνος (50′ Κουτζαμπασούλης)), Δημόπουλος, Φλώρος Π., Ελιζόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος Π.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος (46′ λ.τ. Γκουτζουρέλας), Μπούσιας (46′ Παναγιώτου), Σουγλής, Περτζιόνι, Νταμπώσης, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης (60′ Λαγός), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Ν., Λαζαρίδης (80′ Πετάνι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Μάνος, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...