Με επιτυχία το 3on3 του ΓΣ Φαλάνης!

Διεξήχθει στην Φαλάνη την Πέμπτη (16/06) το 3on3 “Γεώργιος Αγγελίκος” του νεοσύστατου Γυμναστικού Συλλόγου Φαλάνης με μεγάλη επιτυχία.

IMG_4229 copy

Σε μια γιορτή του μπάσκετ συμμετείχαν περίπου 100 παιδιά του χωριού της Φαλάνης, όλων των ηλικιών (Α΄Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου) σχηματίζοντας συνολικά 28 ομάδες των τριών ατόμων (με έναν αναπληρωματικό).

IMG_4236 copy

Τα παιδιά συγκεντρώτθηκαν στην συνοικεία “Βλαχομαχαλά” σε χόρο που ικανοποιούσε τις προσδοκίες τους και τις απαιτήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου, δείχνοντας την αγάπη τους για το μπάσκετ. Γονείς, περαστικοί, γείτονες κοντοστάθηκαν για να θαυμάσουν τα παιδιά που προσπαθούσαν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι, αψηφώντας την αφόριτη ζέστη της ημέρας.

IMG_4238 copy

Έδωσαν τα πάντα για την νίκη, αλλά στο τέλος έφυγαν όλοι – νικητές και ηττημένοι – με το χαμόγελο στα χείλη, αφού δοκιμάσαν τις δυνάμεις τους σε ένα άθλημα που εδώ και πολλές δεκαετίες μας κάνει υπερήφανους.

IMG_4231 copy

Φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί αφού οι περισσότεροι αν και αντίπαλοι, είναι φίλοι, συμμαθητές ή συγχωριανοί. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με περισσότερες απαιτήσεις εκ μέρους του συλλόγου και με την προσδοκία πως ο ΓΣ Φαλάνης θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά στα μπασκετικά δρώμενα της περιοχής της Λάρισας, δίνοντας την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να συμμετάσχουν στα τμήματα υποδομών που θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου με προπονητή τον Αχιλλέα Ζιγγελόπουλο, γνώστη του αθλήματος και της εύθραστης ψυχολογίας των μικρών αθλητών.

IMG_4246 copy

IMG_4247 copy