Με Ευαγγέλου στη μάχη των “ουραγών”

Νικηφόρο πέρασμα για τον Όλυμπο Αιγάνης που πέρασε από την έδρα του Αχιλλείου και τον τοπικό Πρωτέα με 0 – 2. Μάλιστα η αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στους δύο τελευταίους της βαθμολογίας με τους φιλοξενούμενους να ήταν αυτοί που για το γόητρο ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ευαγγέλου που πέτυχε δύο τέρματα στην επανάληψη. Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Ο Όλυμπος Αιγάνης με αυτή τη νίκη προσπέρασε τον αντίπαλό της και βρίσκεται στην προτελευταία θέση τους βαθμολογικού πίνακα με μόλις εννέα βαθμούς. Από την άλλη ο Πρωτέας Αχιλλείου έπεσε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκομιδή εφτά βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Δύο ευκαιρίες είχε στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα χάθηκαν δύο ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 30′ ο Νικολακούλης επιχείρησε σουτ από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γαζέπη πέντε λεπτά μετά.

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Ευαγγέλου, Πουλάρι και Αναγνωστόπουλο χωρίς όμως να είναι απόλυτα εύστοχοι. Τελικά το σκορ κατάφεραν να ανοίξουν στο δεύτερο μέρος. Ο Ευαγγέλου στο 63′ επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Τσουλούφη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0 – 1. Ενώ στο 75′ ο ίδιος παίκτης και πάλι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Οι Συνθέσεις

Πρωτέας Αχιλλείου: Τσουλούφης, Τσανούσας, Τσικούρας, Βαρδακάρης, Σουλιώτης, Παναγόπουλος, Χατζόπουλος, Νικολακούλης, Γαζέπης (70′ Τσιάντος), Αδάμου, Γκουγκούλης (70′ Κουτσογιώργος).

Όλυμπος Αιγάνης (Δημήτρης Χρυσάκης): Βουγιούκας Δ.Κ., Βουγιούκας Δ.Π., Περόι, Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλου, Κουταλιάς, Ευαγγέλου, Χλωρός, Χατζής (Αναγνωστόπουλος Κ.), Πουλάρι, Ζαφείρης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκέτος, Κοτούμπας Ν., Τάνας.