
Με κεκτημένη ταχύτητα και Γαγάρα ξεκίνησε ο Όλυμπος Γόννων!
Σαν να μη πέρασε μια… μέρα. Ο Όλυμπος Γόννων στη πρεμιέρα για τη σεζόν 2022/23, επικράτησε μέσα στην έδρα του με 1 – 0 της Δήμητρας Γιάννουλης.
Με κεκτημένη ταχύτητα από τα περσινά πλέι-άουτ συνέχισε ο Όλυμπος Γόννων, ξεκινώντας με νίκη το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας με «δράστη» τον Γαγάρα. Έτσι αν… συνυπολογίσουμε και τη προηγούμενη σεζόν, οι παίκτες του Δημήτρη Κωστή έχουν παραμείνει για δώδεκα σερί ματς αήττητοι!
Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουμε σκορ στο ματς, διότι οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Δεν συνέβη ωστόσο το ίδιο και στο 33ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε γκολ την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.
Πιο συγκεκριμένα στο 33′ ο τελικός αποδέκτης, μιας εξαιρετικής προσπάθειας που ξεκίνησε από τα πόδια του Ζαϊρέ, ήταν Γαγάρας, ο οποίος με ένα εξίσου πανέμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας το 1 – 0 για τον Όλυμπο Γόννων βάζοντας τα «θεμέλια» της νίκης.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς με τους Κολτσίδα και Μάντζιαρη. Ενώ από την άλλη η Δήμητρα Γιάννουλης έφτασε και αυτή πολύ κοντά στο γκολ, αλλά οι Καρβούνης και Γκαλγκανόπουλος δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.
Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Καρέλα στο 74′, αλλά και η κ. Τσιοφλίκη τους αρνήθηκε κατηγορηματικά την παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με το 1 – 0 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο με τον Γαγάρα.
Οι Συνθέσεις
Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιτζιλώνης, Γκουγκουλιάς, Μπούμπουλης Αθ., Συγκούνας, Γκαμπέτας (60′ Κολτσίδας), Γαγάρας (81′ Κόκρας), Μάντζιαρης, Σερίφης, Ζαϊρές (72′ Μπουζούκας), Μπούμπουλης Ευαγ. (72′ Καραΐσκος).
Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αρσένης (75′ Σιαπάκος), Μπουκουβάλας, Αλατάς, Ντελής (85′ Κουρούτσαλης), Μπαμπάλης, Νάστας, Καρέλας, Καρβούνης, Γκαλγκανόπουλος, Λόλας (55′ Αθανασιάδης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Κοτούμπας, Δίχρης.