Με Κουβελά έκαμψε την αντίσταση του Φαλανιακού!

Σημαντική νίκη και μάλιστα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος πανηγύρισε η Α.Ε. Κιλελέρ, κάμπτοντας την αντίσταση του Φαλανιακού με 1 – 0 εντός έδρας.

Για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ήταν το επίτευγμα των παικτών του Κώστα Κατσάρα, φτάνει να αναλογιστούμε πως τη τελευταία φορά που ο Φαλανιακός δεν ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα ήταν την αγωνιστική περίοδο 2017/18, όταν και πάλι εκτός έδρας είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ, αλλά την εν λόγω φορά από τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Σε ένα πολύ όμορφο ματς για τους θεατές που μας προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι φάσεις ήταν μοιρασμένες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία. Μια ουσία που ήρθε διά… «ποδός» Αλέκου Κουβελά, ο οποίος και σημείωσε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρησης.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κουβελάς με μία αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέρασε τη μπάλα πάνω από το τοίχος και την έστειλε συστημένη στα δίχτυα του Κωνσταντίνου και με αυτόν τον τρόπο, ήταν αυτός που “άνοιξε” τον χορό των γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Κιλελέρ.

Από την άλλη πλευρά τώρα, αυτή του Φαλανιακού, ο Τάκης Παραφέστας και οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να τα βάλουν και με την… τύχη τους, η οποία προφανώς δεν ήταν με το μέρος τους. Και αυτό γιατί όχι μία, αλλά δύο φορές είδαν την μπάλα να χτυπάει στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπνοή του πρώτου μέρους στο 45, ο Δημήρης σε μία όμορφη προσπάθεια για γκολ, σημάδεψε το δοκάρι του Κουτσιρίμπα. Ενώ στην «επανάληψη» ο Τσιάκος στάθηκε και αυτός άτυχος σημαδεύοντας και αυτός με τη σειρά του το δοκάρι.

Για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με το 1 – 0 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος με τον Κουβελά και το Κιλελέρ να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη!

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Παπαγεωργίου (46′ λ.τ. Αργύρης), Γκουγκουλιάς (82′ Χατζησαββίδης), Ντιντής, Κουβελάς (60′ Τζέκα), Βαγενάς (70′ Χασομέρης), Αναγνώστης (82′ Φασούλας).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Σκόμπας, Πάνου, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Γκανάτσιας, Πανταζής (80′ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Αλατάς (80′ Ανατολίτης), Δημήρης, Τσιάκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Στάικος, Βαλιώτης.