Με μπροστάρη τον Μπλιάμπλια!

Ο Βασίλης Μπλιάμπλιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Συκέας με την Αστραπή Δελερίων, καθώς πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του και σημείωσε χατ – τρικ, δίνοντας έτσι τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα κι έτσι πέτυχαν τους έξι βαθμούς μετά από έξι βαθμούς. Από την άλλη, η Αστραπή Δελερίων έμεινε χωρίς βαθμό μετά και από αυτή την αγωνιστική.

Το 1 – 0 πέτυχε ο Βασίλης Μπλιάμπλιας στο 10ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ ένα λεπτό αργότερα και στην επόμενη ευκαιρία της Συκέας, ο ίδιος παίκτης σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κώστα Τάχατου και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, η Συκέα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, με τον Βασίλη Μπλιάμπλια όπου και πέτυχε παράλληλα χατ – τρικ στο σημερινό παιχνίδι.

Το τελικό 4 – 0 για την ομάδα του Δημήτρη Καρατζιόλη διαμόρφωσε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γιάννης Τέλλιος με όμορφο τελείωμα από θέση βολής.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Καρατζιόλης): Λιάκος, Κατσιγιάννης Β., Μήσιος, Κατσιγιάννης Φ., Τάχατος, Ζιώζιος Ν., Μπλιάμπλιας, Τέλλιος, Μπαργιώτας, Κουλιούμπας, Ζιώζιος Δ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Ραμάι, Έξαρχος.