Με νίκη και… αήττητος ο Αχιλλέας!

Την δεύτερή του νίκη πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, κάμπτοντας την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης, εντός έδρας με 2 – 0 για τη 3η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Σε ένα επιθετικό ντεμαράζ των γηπεδούχων και πιο συγκεκριμένα του Παπακωνσταντίνου, ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε όχι απλά να ανοίξει το σκορ, αλλά και να αποκτήσει προβάδισμα ασφαλείας.

Πρώτα στο 21′ ο Σωτήρης Παπακωνσταντίνου νίκησε τον Γιάννη Γραβάνη για το 1 – 0 με πλασέ, ενώ μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, αλλά και τα προσωπικά του, για το 2 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Καπελιάνη, ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και κατάφεραν να διασφαλίσουν το υπέρ τους σκορ χωρίς να δεχτούν κάποιο γκολ.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τους γηπεδούχους νικητές και αήττητους μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, ο Σμόλικας απείλησε στο παιχνίδι με τους Κώστα Πράπα (12′), Κώστα Ζάχο (50′), Μάνο Πετράκη (70′) και Δημήτρη Παπαγεωργίου (74′)…

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (62′ Κατσανάκης), Τσούλης Αθ., Μπερσιάνης (75′ Τσούλης Δ.), Καρέντζος, Γανός, Κορδαλής, Αναγνώστης, Πλιάγκας (68′ Τλούπας), Τζέκα (68′ Καναβός), Παπακωνσταντίνου (75′ Μπαϊράμης).

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Γραβάνης, Λιάκος (75′ Χασιώτης), Κολοβός, Περδίκης, Κατσαρός (60′ Σκούπρας), Λάλλος (60′ Πράπας Δ.), Πετάνι (46′ Παπαγεωργίου), Χατζηλιόντας, Πράπας Κ., Ζάχος, Πετράκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Μπουρονίκος, Κοτούμπας Ν.