Με οδηγό και πάλι τον Άρη Καπετάνιο!

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Άρη Καπετάνιο που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κέρδισε με σκορ 2 – 1 τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης για τη 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολάου με αυτή την εκτός έδρας νίκη έφθασε τους δέκα οκτώ βαθμούς και την έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο των Γιάννη Μπουρνάκα – Αντώνη Μπούρα έμεινε στους εννέα βαθμούς και την ένατη θέση.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Άρης Καπετάνιος ευτύχησε να βάλει τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας μπροστά στο σκορ και το 0 – 1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 58ο λεπτό ο Κωσταρέλος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κέρδισε τον Μαλλιάρα για το 1 – 1, όμως ο Άρης Καπετάνιος σκόραρε και πάλι δέκα λεπτά αργότερα από σέντρα του Δημήτρη Πασιά και το 1 – 2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Φιλοκτήτη Μελιβοίας!

Η διοίκηση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Χειμάρρου Μαρμαρίνης για την άψογη φιλοξενία στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής.

Οι Συνθέσεις

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Μπρούσας, Γκέκας, Βλάχος, Λιόλιος, Σταμελάκης, Κωσταρέλλος, Φαρμάκης, Ντούρμας, Κωνσταντινίδης Χρ., Καναβός (85′ Νάστος), Χατζηβασιλείου (77′ Νικολαΐδης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Μαλλιάρας, Κουβαράς (84′ Χαρατσής), Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Καπετάνιος, Παπαρίζος Ρ., Παπαρίζος Μ. (86′ Καψάλης), Γκουντάρας (46′ Κοταρέλας), Μυλωνάς (53′ Πλατσάς), Ντούμος, Λαδάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Παραφέστας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...