Με “οδηγό” τον… Δαλαμπύρα!
Με τον Χρήστο Δαλαμπύρα να σκοράρει και να ανοίγει τον δρόμο προς την νίκη για την ομάδα του, στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα, το Μακρυχώρι νίκησε με 3 – 0 εκτός έδρας του Αγίους Αναργύρους.
Ο Αετός Μακρυχωρίου έτσι πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην συνολική του βαθμολογία, φτάνοντας στους 7 βαθμούς και την 13η θέση, σε ισοβαθμία με την 12η Γλαύκη. Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων από την άλλη, κατέχει την 14η θέση με 5 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στον αγώνα να “ανοίξουν” το σκορ. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Τίκου για τον Δαλαμπύρα και αυτός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.
Με το 0 – 1 να παραμένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην “επανάληψη” το Μακρυχώρι έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 49΄. Ο Κουσιώρας έβγαλε κάθετη, ο Πλιάγκας δεν απομάκρυνε σωστά και υπέπεσε σε λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Δαλαμπύρας, βγήκε τετ – α – τετ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Ότι δεν κατάφερε ο Δαλαμπύρας στο 49΄το κατάφερε ο Κώστας Κουσιώρας λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα ήταν το 62ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κουσιώρας από πλάγια θέση και έξω από την περιοχή, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Τον επίλογο του αγώνα, “έγραψε” ο Άλκης Νικούλης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Λευτέρη Τέα, διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 3. Οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν κάποιες φάσεις, όπως με τους Αμαρλαριώτη Κουσιά, Μπακαρτζή και Βιλανάκη Μ., οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Οι Συνθέσεις
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης, Πλιάγκας, Βιλανάκης Γ. (56′ Ρουμελιώτης), Παναγιώτου, Μούμος, Γάκης (52΄Κουσιάς), Τσιφλίζογλου, Βιλανάκης Μ., Μπακαρτζής (62′ Βράκας), Αμαρλαριώτης.
Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας (80′ Δάσσιος Δ.), Τίκος, Καλπίας, Δάσσιος Ι., Πολύζος, Αργύρης, Παπαδημητρίου (67′ Τέας), Νικούλης, Κουσιώρας (72′ Παυλόπουλος), Δαλαμπύρας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσακνάκης, Σπανούλης, Τέγος Άγγ.


















