Με “οδηγό” τον Ρίζο Οικονόμου…

Νίκη που τον βγάζει μια και καλή από τα χαμηλά βαθμολογικά “στρώματα” του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, πέτυχε ο Θερμαϊκός Στομίου, κερδίζοντας τον Άρη Κουλουρίου με 1 – 0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Ρίζος Οικονόμου στο 60′.

Έντεκα έκανε πλέον τους βαθμούς του ο Θερμαϊκός Στομίου που “έπιασε” το Πουρνάρι στην 6η θέση του 3ου Ομίλου, και παρακολουθώντας πλέον από το -2 τον Άρη Κουλουρίου που έπεσε στη 5η θέση με τους 13 βαθμούς.

“Δράστης” της αναμέτρησης χαρακτηρίστηκε ο Ρίζος Οικονόμου που με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κατάφερε να κερδίσει τον Παπαγούλα με σουτ από θέση βολής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 86′ δοκάρι σε σέντρα – σουτ του Παναγιώτη Αθανασόπουλου, πριν μείνουν με ποδοσφαιριστή περισσότερο, ελέω απευθείας κόκκκινης κάρτας του Γιάννη Τσιάρα των γηπεδούχων στο 90φεύγα. Ένα αριθμητικό πλεονέκτημα το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ.

 

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Χρήστος Βλούχος): Φωτίου, Μυλωνάς, Μπάτσικας, Τοπάλης, Πολύζος, Αντωνίου, Θεοδώρου, Πικούλης (87′ Τσερίκου), Αλβανός (85′ Χατζηλιόντας), Οικονόμου (75′ Σελήνης), Τσιάρας.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Μιχόπουλος (85′ Καψάλης), Ραπτοτάσιος, Κουρούκας, Νεράτζης, Ροκάς, Σταμέλος (75′ Αθανασόπουλος), Κωστομοίρης, Κοττάκος, Δέλλας (70′ Καρλιγκιώτης Απ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Κουϊμτζής, Κουμάρογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...