Με σημαντικές απουσίες στα Γιάννινα η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στη πόλη των Ιωαννίνων η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας για να αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου (04/01 14:00) την ομάδα του ΠΑΣ.

Παιχνίδι το οποίο είναι για την 5η αγωνιστική της Super League 2 Νέων η ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα έχει προετοιμαστεί καθ΄όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών και θα παίξει εκτός έδρας το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου στις 08:00 από το γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει στο ξενοδοχείο «Kosta Famissi» που βρίσκεται στα Μετέωρα!

Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Στουρνάρας, δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτό το παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές Βασίλη Εστιάδη, Γιώργο Παλαιολόγου, Βησσαρίων Δρόσο, Αργύρη Παπαλέξη, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου και θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μέκρα, Παπαθανασίου Ευστ., Σταυροθεόδωρο, Ευθυμιάδη, Σκύφτα, Μπρότσης, Τσούπρος, Χριστοδούλου, Γκαντέλας, Τσούκης, Μαχούχας, Παπαθανασίου Γ., Πέπα, Γιούγκα, Παπαδόπουλος, Τσουλάνι, Βλησαρούλης, Παναγιώτου, Τσολάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...